Un copil a fost reţinut de poliţia rusă pentru că a participat la manifestaţiile opoziției

Sâmbătă, în Rusia, au avut loc manifestaţii organizate împotriva învestirii lui Vladimir Putin, pe 7 mai, în cel de-al patrulea mandat la Kremlin. Au fost arestate peste 700 de pesoane în întreaga ţară, inclusiv un copil, după cum informează fn-volga.ru, citată de către adevarul.ro.

separator

După finalizarea mitingului „Nouă el (Putin) nu ne este ţar”, iniţiat de Aleksei Navalîi, principalului opozant al Kremlinului, un băiat care participa la demonstraţie a fost ridicat de poliţie în regiunea rusă Saratov.

Conform fn-volga.ru, după ce protestatarii s-au dispersat, mai mulţi ofiţeri de poliţie au reţinut băiatul, l-au dus în maşină, plecând într-o direcţie necunoscută. Conform unui corespondent al Gazetei Nedeli din Saratov, copilul ar fi strigat „ruşine” către poliţişti în momentul în care a fost reţinut.

Opozantul Aleksei Navalnîi a fost şi el arestat în timp ce se alătura manifestaţiei din Moscova, echipa sa denunţând o arestare ilegală. Astăzi, acesta a fost eliberat și urmează să fie judecat.Manifestaţiile au fost organizate împotriva realegerii lui Vladimir Putin ca preşedinte cu 76% din voturi, pentru un nou mandat de şase ani la Kremlin.

O femeie a aflat după 38 de ani că a plecat de la maternitate cu un alt copil
Articolul anterior
A pus bicarbonat pe periuţa de dinţi în fiecare zi. Rezultatul e uluitor
Articolul următor
Alte articole interesante