Un copil, pe care mama l-a ascuns în dulap și nu l-a hrănit, a fost salvat în mod miraculos

Acest caz s-a întâmplat zilele trecute într-unul dintre orașele mici din regiunea Sverdlovsk. Incidentul s-a dovedit a fi teribil și fără precedent.

O femeie, în vârstă de 37 de ani, se afla în ultimele săptămâni de sarcină când soțul ei a părăsit-o. Mai târziu, femeia a apărut deja fără burtă și le-a răspuns tuturor că a pierdut copilul la naștere. Aceasta avea deja doi copii, un fiu de 13 ani și o fiică de 3 ani.

Nimic nu a stârnit suspiciuni. Abia la un moment dat, fetița de 3 ani a început să le spună prietenilor că are acasă o păpușă, pe care mama ei o ține în dulap. Dar cuvintele ei au fost ignorate.

Adevărata tragedie a izbucnit pe neașteptate. Prietenii și vecinii au venit să o viziteze pe femeie. După ce au consumat băuturi alcoolice, femeia a dormit, iar oaspeții au auzit sunete ciudate din dulap. Privind acolo, femeile au rămas uimite. În dulap au găsit într-o pungă un copil mic și slab.

După cum s-a dovedit, mama a ținut copilul în dulap și nici măcar nu l-a hrănit. Bebelușul a reușit să supraviețuiască, deoarece fratele mai mare uneori îi dădea lapte în secret. Mama a interzis cu strictețe oricui să povestească despre copil și băiatului i-a fost pur și simplu frică să o facă, scrie presa rusă. Bebelușul a fost dus de urgență la spital, unde medicii se luptă acum pentru viața lui. Mama ar putea fi decăzută din drepturile părintești.

Coreea de Sud a donat 150 de laptopuri pentru școlile din Moldova
Articolul anterior
Prunele moldovenești se vând ca pâinea caldă în Germania, Franța și Elveția
Articolul următor
Alte articole interesante