Un crocodil a sărit din apă și a atacat drona unei echipe care filma un documentar în Australia

Un cameraman care filma pentru Australian Broadcasting Corp (ABC) a surprins momentul în care un crocodil de apă sărată a sărit din apă şi a smuls drona cu care filma.

Videoclipul recuperat din dronă arată cum aceasta trece pe deasupra unui crocodil, care pluteşte practic staţionar, doar cu capul deasupra suprafeţei apei, într-o lagună dintr-un parc de crocodili din Darwin. Apoi coada reptilei se mişcă şi o milisecundă mai târziu, fălcile crocodilului apar direct în faţa obiectivului. Drona este scufundată în apa tulbure şi ajunge apoi pe fundul lagunei.

Cameramanul, Dane Hirst, nu a ştiut la început ce s-a întâmplat, însă bunicul unui copil care a asistat la atac i-a explicat că drona, recent achiziţionată pentru filmarea documentarului, nu se va mai întoarce, informează ABC.

Un oficial al parcului a declarat că drona a fost găsită două săptămâni mai târziu pe malul lagunei, cu cardul camerei neavariat.

Ea este atârnată acum în sala redacţiei de ştiri a ABC, scrie digi24.ro.

„Harry și Meghan de Japonia”. Prințesa Mako se căsătorește luna aceasta cu bărbatul pentru care a renunțat la statutul regal
Articolul anterior
Finlanda s-a apucat să vaccineze nurcile
Articolul următor