Un cunoscut rocker englez, în vârstă de 48 de ani, a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului

Muzicianul britanic de rock Zion a murit din cauza unei hemoragii cerebrale la două săptămâni după ce a fost vaccinat împotriva coronavirusului cu serul AstraZeneca. Artistul s-a plâns de dureri de cap chinuitoare la opt zile după vaccinare, relatează presa britanică.

Potrivit Daily Mail, starea muzicianului se înrăutățea continuu. După câteva zile iubita sa, Vicki Spit a mers la medici, dar li s-a spus că a trecut prea mult timp după vaccinare pentru ca aceasta să provoace complicații.

Pe 19 mai, muzicianul a murit la spitalul Royal Victoria Infirmary din Newcastle, la vârsta de 48 de ani. Decesul este investigat, certificatul preliminar de deces indicând leziuni ireversibile ale creierului cauzate de sângerări, care la rândul lor pot fi cauzate de „complicațiile vaccinului Covid-19”.

Iubita muzicianului a rămas „complet zdrobită” și spune că în timp ce susține vaccinările, îndeamnă guvernul să educe mai bine personalul medical cu privire la posibilele efecte secundare.

Artista MakSim rămâne în stare gravă. 75% din plămânii interpretei sunt afectați
Articolul anterior
Bacalaureat 2021: Au fost anunțate notele obținute de către elevi la examene
Articolul următor
Alte articole interesante