Un cuplu a făcut patru nunți pentru a-și sărbători căsnicia și sunt gata să își reînnoiască jurămintele la fiecare câțiva ani

Un cuplu care a făcut patru nunți pentru a-și sărbători căsnicia a recunoscut că nu crede că este excesiv”. Au spus că nu au cheltuit foarte mult pentru aceste patru evenimente decât ar fi cheltuit pentru o singură nuntă. Ei spun acum că plănuiesc să își reînnoiască jurămintele de nuntă la fiecare câțiva ani, începând cu 2024.

Ashley Miller, în vârstă de 38 de ani, este originară din Los Angeles, California, SUA, în timp ce partenerul ei, Larry Lansing, în vârstă de 41 de ani, a crescut la 2.824 de mile distanță – în Troy, New York, SUA.

Pentru că prietenii și familia lor sunt împărțiți pe tot cuprinsul Statelor Unite, cuplul a decis să opteze pentru patru sărbători mai mici, în loc de o nuntă mare. Au decis că vor merge la prietenii și familia lor, în loc ca invitații lor să vină la ei. Și, în ciuda celor patru evenimente separate, cuplul susține că a cheltuit doar 16.098 de dolari pentru toate acestea.

Ashley, care lucrează în producția de evenimente, din Los Gatos, California, SUA, a declarat: „În cele din urmă, cele patru sărbători diferite au sfârșit prin a se întâmpla în mare parte pentru că a apărut pandemia COVID. După ultimii ani și, având în vedere faptul că eu și soțul meu avem familii care locuiesc la capetele opuse ale țării, am decis să organizăm aceste patru ceremonii diferite. Cea mai mare parte a familiei mele locuiește pe coasta de vest a Americii, iar toată familia lui locuiește pe coasta de est. Recunoscând că avem bătrâni în familie și că era foarte important pentru noi să împărtășim această zi cu noi, în loc să le cerem să meargă undeva, am adus petrecerea la ei.”

Ashley a spus că familia și prietenii lor  „au adorat” ideea și au crezut că a fost minunată. De asemenea, ei spun că nu au cheltuit mai mult pentru cele patru evenimente decât ar fi cheltuit pentru o singură nuntă. Pentru prima lor nuntă – o ceremonie legală – la tribunalul din Yolo, California, SUA, pe 28 decembrie 2021, cuplul a îmbrăcat blugi și pulovere. Căsătoria lor a fost asistată de doi prieteni – unul dintre ei, Warren Venice, a oficiat ceremonia, deoarece deținea o licență de căsătorie pentru cupluri. Aceștia au declarat că nunta a fost o ideii de ultim moment, după ce au condus spre casă în timpul unei furtuni.

Ashley a spus: „Așa am decis noi că oricum ne vom căsători. Unul dintre prietenii cu care am fost, întâmplător, este un preot care putea să oficieze ceremonia în mod legal, iar celălalt a fost martorul nostru. Am fost doar noi patru – crăpând de râs în blugi și pulovere. O idee foarte puțin formală care ne-a determinat să vrem să facem petreceri mai mari pentru familiile noastre.”

Ea a adăugat: „Am vrut să sărbătorim cu ei mai mult decât la un apel telefonic sau un apel video. Nu ni s-a părut excesiv, deoarece am vrut ca întreaga familie să poată sărbători cu noi.”

Ashley a recunoscut că mulți dintre membrii familiei și prietenii ei, inclusiv tatăl ei, au fost dezamăgiți când au auzit că s-a căsătorit, deoarece nu au fost acolo. A doua lor nuntă a avut loc la un local din Troy, New York, SUA, la care au participat membri ai familiei lui Larry, pe 21 mai 2022. Între timp, cea de-a treia celebrare a fost pentru familia lui Ashley în Oregon, Portland, SUA, pe 11 iunie 2022, cu aproximativ 30-35 de persoane prezente.

A patra și ultima lor zi mare a fost la Little Vegas Chapel, în iulie 2022 – cu 38 de prieteni apropiați. În acest caz, cei doi au făcut nodul într-o capelă cu tematică Elvis Presley, înconjurați de 38 dintre prietenii lor și au mers la Cosmopolitan din Las Vegas pentru a sărbători. Ashley, care lucrează în domeniul divertismentului, a declarat că ea și Larry, un inginer de software, au vrut să folosească nunțile ca o oportunitate de a aduce oamenii împreună după COVID-19.

A fost o șansă pentru noi de a vedea oameni, de la copii care au crescut în ultimii doi ani până la bătrânii familiei noastre”, a spus ea.

Și cuplul nu a terminat încă. Ei spun acum că plănuiesc să își reînnoiască jurămintele de nuntă la fiecare câțiva ani, începând cu 2024 și să facă încă o săptămână de sărbătoare pentru toată familia și prietenii lor.

sursa

Madonna, desfigurată de operațiile estetice. Cum a aratat diva de-a lungul anilor

Madonna, în vârstă de 64 de ani, nu mai are nevoie de prezentare. Este una dintre cele mai apreciate artiste, iar melodiile sale au ajuns de nenumărate ori în topurile muzicale. Din păcate, vedeta a căzut pradă dependenței de operațiile estetice și a ajuns să fie de nerecunocut. Cea mai recentă apariție a artistei i-a îngrozit pe fani!

Madonna a șocat publicul la decernarea Premiilor Grammy

Madonna a prezentat cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy și a reușit să surprindă publicul. Nu datorită unei ținute excentrice, așa cum deja ne-am obișnuit, ci pentru că pur și simplu a fost nerecunoscut. Artista a trecut de n ori pragul medicului estetician, iar rezultatele lasă de dorit. Și-a injectat mult prea mult acid hialuronic pentru a ține departe semnele trecerii timpului, iar chipul său pare ca de ceară, lipsit de expresii faciale.

Cum a arătat Madonna de-a lungul anilor:

Adele, cu ochii în lacrimi la Premiile Grammy. A fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral

Adele și-a împlinit un vis mai vechi, iar aici nu ne referim la câștigarea a două premii Grammy în aceeași seară. Cântăreața britanică a fost luată prin surprindere de organizatori cu un moment dedicat ei care a devenit viral, scrie perfecte.ro.

Adele declara într-un interviu că nu l-a întâlnit niciodată în persoană pe Dwayne ”The Rock” Johnson, dar că își dorește cu disperare asta. „Cred că aș plânge mult”, spunea artista în decembrie 2021.

La gala Pfremiilor Grammy 2023 de luni dimineață, gazda evenimentului, Trevor Noah, i-a mărturisit că și actorul este un mare admirator al ei și al muzicii sale. 

După câteva zeci de secunde de suspans, comendiantul a dezvăluit că pe lista invitaților se află cineva pe nume The Rock. Dwayne Johnson și-a făcut apariția din mulțime și a luat-o în brațe pe Adele, emoționată la culme de surpriza organizatorilor.

La un moment dat, The Rock o sărută pe gură pe Adele, iar sala este în delir. Cântăreața era împreună cu iubitul ei, Rich Paul, și cu Lizzo, care au fost la fel de surprinși.

Surpriza a continuat, fiindcă The Rock a prezentat nominalizările pentru cea mai bună interpretare pop solo, dar și câștigătorul, care a fost chiar Adele.

Cei doi au petrecut multe ore împreună după Premiile Grammy 2023 și s-au fotografiat în toate ipostazele.

Haine, încălțăminte, dar și electrocasnice, aduse ilegal din Franța și Germania. Urmau să ajungă pe piața de la noi

Funcționarii postului vamal Leușeni au supus controlului de specialitate un autocar de model “Mercedes-Benz Tourismo”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova, transportând bagaje și colete neînsoțite.

În urma verificărilor au fost depistate haine și încălțăminte în cantități comerciale, toate nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 37 de ani, cu dubla cetățenie (RM/RO).

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Iar funcționarii postului vamal Costeşti, în comun cu funcționarii Centrului Chinologic, au supus controlului de specialitate un microbuz de model “Mercedes-Sprinter”, ce se deplasa pe rută neregulată Germania – Republica Moldova.

Urmare a verificărilor, printre bagajul neînsoțit au fost depistate bunuri de uz casnic noi, în asortiment, nedeclarate organului vamal.

Documentat pe caz este un bărbat de 32 de ani, cetățean al Republicii Moldova.

Bunurile au fost ridicate, iar persoana în cauză riscă să fie sancționată în conformitate cu prevederile art.287 alin.(10) Cod Contravențional.

Planul secret al lui Putin de a ataca Ucraina care dă fiori Kievului
Articolul anterior
Interpreta rusă de pop Monetochka, declarată ,,agent străin” de regimul putinist
Articolul următor