Un copil din Rusia a fost abuzat sexual, timp de mai mulți ani, de către un cuplu de homosexuali

Australianul Peter Truong a fost condamnat la 30 de ani de închisoare de către un tribunal american după ce s-a descoperit că el și partenerul său au cumpărat un copil din Rusia și l-au abuzat sexual.

separator

Mark Newton, 42 de ani și Peter Truong, 36, l-au cumpărat pe băiat pe vremea când era nou-născut pentru 8.000 de dolari, afirmă procurorii americani, conform Daily Mail. Actele de naștere ale băiatului au fost falsificate astfel încât Newton să fie trecut drept tatăl biologic, ceea ce a permis celor doi homosexuali să-l adopte legal în Australia.Oamenii legii au descoperit că Newton și Truong și-au abuzat copilul adoptiv și au permis altor opt bărbați să facă același lucru, începând de când băiatul a împlinit opt ani.

Mai mult, pedofilii au înregistrat abuzurile sexuale asupra copilului și le-au distribuit pe internet printr-o rețea denumită „Boy Lovers Network”.

Dacă Newton a primit 40 de ani pușcărie, Truong a primit o sentință mai blândă pentru că a făcut o înțelegere cu autoritățile americane, prin care s-a angajat să demaște alți pedofili. Cei doi au fost descoperiți atunci când încercau să cumpere alt copil și să facă aceleași lucruri. Au fost arestați la Los Angeles în 2011.

sursa

Filmul Ecouri, în regia moldoveanului Dumitru Grosei, este premiat la un prestigios festival de film din Canada!
Articolul anterior
Mai mulți elevi vor fi angajați, în calitate de educatori și bucătari, în grădinițele din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante