Un cuplu de moldoveni a deschis un restaurant în Anglia. Cum au pornit afacerea

Un cuplu de moldoveni sunt lăudați în presa britanică, pentru felul în care au reușit să deschidă o afacere în Regatul Unit. Sergiu și Lina Andrievschi au deschis cafeneaua franceză „Marseille” în orașul englez Northampton, nu departe de Londra.

separator

Potrivit proprietarilor, o poveste de dragoste i-a inspirat să deschidă o cafenea, scrie northamptonchron.co.uk.

„Am venit din Moldova. Ideea cafenelei-restaurantului se bazează pe povestea noastră de dragoste, care a început cu mulți ani în urmă, cu creme brulee, într-un restaurant francez. După ce ne-am mutat în Northampton, am decis să împărtășim pasiunea noastră într- o atmosferă confortabilă cu mâncare delicioasă”, spune Lina Andrievschi.

Clădirea restaurantului aparținea unui jazz bar, care a fost închis în 2008. Pentru restaurare au fost necesare investiții de circa 60.000 de lire sterline.

„Când am venit aici, nu era nimic, nici podele, nimic, așa că am făcut totul de la zero. Clădirea a fost goală și neatinsă timp de zece ani „, au declarat cei doi soți pentru presa locală. În cafenea, poți servi micul dejun, prânzul și cina, iar interiorul este decorat în culori pastelate. Meniul conține stridii și picioare de broască. Sunt disponibile feluri de mâncare pentru adulți și copii. O cină cu două feluri costă 9 £.

Cum să-ți usuci părul corect în funcție de tunsoare
Articolul anterior
Cum să faci acasă cuburi de baie efervescente cu aromă de levănțică
Articolul următor
Alte articole interesante