Un depozit Amazon plin cu muncitori s-a prăbușit

Un depozit Amazon din Statele Unite plin cu muncitori s-a prăbușit după ce prin apropiere a trecut o tornadă. Incidentul s-a petrecut în această dimineață într-o suburbie a orașului Saint Louis.

În clădire erau între 50 și 100 de oameni, care lucrau pe tura de noapte.

Poliția și pompierii cred că sunt mai multe victime, dar până acum, nu se știe un număr exact.

La fața locului sunt zeci de echipaje de intervenție.

Prăbuşirea clădirii a fost raportată la scurt timp după ce o tornadă a lovit localitatea, în jurul orei locale 20:30 (02:30 GMT).

Serviciul Naţional de Meteorologie a emis avertizări de tornadă, vineri seara, pentru unele regiuni din mai multe state, inclusiv Arkansas, Tennessee, Missouri şi Illinois.

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie! Cui ”A spus da”

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie! Iubitul vedetei i-a făcut o surpriză de proporții în Paris, după momentele de coșmar pe care le-a trăit. Dacă la început vorbea despre el ca fiind doar un prieten, iar mai apoi un proaspăt iubit, se pare că acum cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel, scrie spynews.ro.

La puțin timp după ce s-a afișat pentru prima dată alături de iubitul ei la un eveniment monden, Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie. Se pare că iubitul ei este un bărbat romantic, deoarece a așteptat până la vacanța în Paris ca să facă pasul cel mare.

Așa cum era de așteptat, influencerul a spus ”Da”, astfel că se pregătește pentru cel mai important eveniment din viața ei.

Valerie Lungu a fost cerută în căsătorie în Paris

Chiar dacă este urmărită de peste 500.000 de oameni pe Instagram și are o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, Valerie Lungu a fost rezervată atunci când a vorbit despre viața ei amoroasă.

Însă, în cele din urmă s-a dovedit că cel despre care spunea că este doar un prieten foarte bun, este chiar actualul ei iubit.

Cei doi au plecat într-o vacanță romantică în capitala iubirii, unde acesta a profitat de moment și a cerut-o în căsătorie.

Se pare că a fost un moment spontan, deoarece i-a dat inelul lui, care îi era vizibil prea mare. Însă, Valerie Lungu s-a conformat condițiilor și l-a pus pe două degete, iar fericirea și emoțiile de pe chipul ei nu au putut fi trecute cu vederea.

”A spus da!”, a scris iubitul ei, pe Instagram, după ce a publicat o fotografie cu inelul.

Influencerul a trăit momente de coșmar

Înainte să trăiască unul dintre cele mai speciale momente din viața ei, Valerie Lungu a trecut prin clipe de coșmar în Paris. În urmă cu doar două zile, cineva i-a furat telefonul, iar cel care a anunțat pe toată lumea a fost chiar iubitul ei, printr-o postare pe contul său de Instagram.

După o zi plină, cu fotografii frumoase și videoclipuri din vacanță, influencerul s-a trezit fără telefon, iar acest lucru a întristat-o. Însă, norocul a fost că are un iubit care are grijă de fericirea ei, astfel că i-a cumpărat un buchet de flori ca să îi vadă, din nou, zâmbetul pe buze.

A rămas fără maşina de 120.000 de euro la o zi după ce a plecat în Spania în vacanţă. Omul de afaceri o parcase în aeroportul din UK

Vacanța din Spania a unui CEO britanic a fost distrusă, după ce acesta a aflat că bolidul său în valoare de 119.000 euro a fost furat din parcarea aeroportului.

Omul de afaceri o parcase în aeroportul din UK

Alan Powell, în vârstă de 51 de ani, şi-a lăsat Range-ul Rover în parcarea aeroportului Luton Priority Parking pe 10 aprilie, înainte de a pleca în vacanță, în Spania, cu soția și soacra sa. Vacanța, în care bărbatul trebuia să se bucure de timpul liber și să-și încarce bateriile, s-a terminat mai repede decât ar fi crezut. A doua zi după ce a plecat, a primit o alertă pe aplicația pe care o avea pe telefon pentru mașina lui. Până atunci, mașina fusese deja condusă mai mult de 80 de kilometri, relatează Observator, conform Mirror.

Polițiștii nu au găsit vinovații, care au dispărut fără urmă cu mașina bărbatului. Totuși, lui Alan i s-a spus că mașina ar fi fost deja scoasă din țară de către hoți. „Dacă aș fi lăsat mașina într-o parcare veche, nu aș plânge din cauza asta, dar să o las într-o parcare a unei instituții, păzită, de aceea sunt supărat”, a spus bărbatul.

I-au furat mașina de lux dintr-o parcare păzită, pentru care a plătit peste 200 de euro

Hoții au reușit să fure mașina după ce ar fi reușit să cloneze cheile. Mașina a fost depistată prin aplicație doar puțin timp, până când hoții și-au dat seama și au scos trackerul. „Poliția m-a informat că cheia a fost clonată și că trackerul a fost scos, nu se așteaptă să o mai găsească”, a spus Alan.

Alan a dezvăluit că a plătit 203 euro pentru a-și putea lăsa mașina de lux în parcarea care părea bine păzită, înainte de a pleca timp de o săptămână în Torrevieja. Bărbatul a lăsat cheile operatorilor de parcare, pentru ca aceștia să poată muta mașina.

„Este incredibilă atitudinea paznicilor din aeroport. Ai încredere și plătești o grămadă de bani pentru a parca acolo, dar adevărul este că dacă aș fi avut cheia, atunci mașina mea ar fi în continuare în parcare. Este pur și simplu dezgustător. Motivul pentru care spun asta este pentru că nu vreau ca nimeni altcineva să treacă prin asta”, a spus bărbatul.

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Turiștii moldoveni sunt nevoiţi să renunțe la vacanța de iarnă în România. Noile măsuri le schimbă planurile
Articolul anterior
Elon Musk renunță la job și se face influencer? Vezi ce a scris pe o rețea de socializare
Articolul următor