Un deputat moldovean, internat cu o formă gravă de Covid-19. Detalii despre starea sa de sănătate

Deputatul Platformei DA Iurie Reniță, în vârstă de 62 de ani, s-a infectat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de către fratele său, Alecu Reniță, care a dezvăluit că starea politicianului este gravă.

”Dânsul traversează o perioadă foarte şi foarte complicată. Îmi permit, ţinând cont de starea gravă în care se află, să vă spun, foarte puţin, din ceea ce merită la moment să se cunoască.

De mai multe zile, fratele meu Iurie luptă din greu să învingă virusul nepoftit şi dezlănţuit pe pământul Moldovei de nepăsarea, aroganţa, iresponsabilitatea şi incompetenţa directă a lui Dodon.

Sunt convins că fratele meu, cu voia lui Dumnezeu, se va reîntoarce sănătos Acasă şi va continua să lupte pentru cauza românească în Parlamentul de la Chişinău.

P.S.: Plecăciune până la pământ şi un cuvânt de nemărginită recunoştinţă medicilor care sunt împreună cu Iurie şi fac tot posibilul să-l însănătoşească!”, a scris fratele deputatului DA pe Facebook.

Ulterior, colegul de partid al politicianului, deputatul Alexandru Slusari a menționat că în ultimele zile medicii atestă o dinamica pozitivă ușoară la deputatul Iurie Reniță.

”Rog pe toți să aibă discreția și tact față de sănătatea patriotului neamului, domnului Reniță. Dumnealui nu a vrut să apară speculații în jurul internării dânsului în spital.

În ultimele zile atestăm dinamica pozitivă ușoară la dl. Reniță. Cer responsabilitatea de la toți politicieni și activiști politici în declarații. 

Sănătatea și viața sunt o linia roșie, care nimeni nu are dreptul s-o depășească”, a scris Alexandru Slusari pe pagina sa de Facebook.

Medic pe ambulanță, bătut crunt de tatăl unui copil, pentru că nu şi-a pus botoşei la intrarea în apartament
Articolul anterior
O moldoveancă, înjunghiată mortal în Spania de către propriul fiu
Articolul următor
Alte articole interesante