Un film cu unul dintre palatele care ar aparține lui Vladimir Putin a luat peste 1 milion de vizualizări într-o oră pe youtube

Filmul „Un palat pentru Putin” a luat un milion de vizualizări pe Youtube într-o oră.

Pe canalul liderului opoziției Alexei Navalnîi, care a fost arestat în urmă cu două zile, la întoarcerea în Rusia, a apărut un videoclip cu o anchetă intitulat „Un palat pentru Putin”. Povestea unei mari mite, ,,Filmul de două ore povestește despre istoria reședinței, pentru construcția căreia, conform FBK, s-au cheltuit 100 de miliarde de ruble, și sunt arătate interioarele locuinței, scrie snob.ru.

Filmul a primit un milion de vizualizări pe Youtube într-o oră.

Videoclipul a fost înregistrat în Germania. După cum spunea Navalnîă însuși, această investigație a fost concepută atunci când era încă în terapie intensivă după ce a fost otrăvit. Filmul este despre formarea lui Vladimir Putin ca om politic în anii 1990 și despre evenimentele din timpul președinției sale.

Ancheta se concentrează pe un palat de pe teritoriul Krasnodar, cea mai mare casă privată din Rusia, cu o suprafață de 17.691 de metri pătrați. Suprafața totală a proprietății funciare este comparabilă cu teritoriul celor 39 principate din Monaco. Pe acest teritoriu există o alee dendrariu, cu o suprafață de 2,5 mii metri pătrați, în care lucrează 40 de grădinari. La filmarea cu un quadrocopter, a fost, de asemenea, posibil să se înregistreze un stadion personal de hochei cu o înălțime a unei clădiri cu cinci etaje și acoperit cu iarbă, precum și o casă cu o suprafață de 2,5 mii de metri pătrați, spre care duce un pod de 80 de metri. În plus, videoclipul povestește despre sistemul tunelurilor și camerelor subterane deghizate instalate în reședința de lux.

Un bătrân de 105 ani din Cluj s-a vaccinat contra Covid-19
Articolul anterior
În Moldova, proprietarul unui Audi și-a înecat automobilul într-un iaz
Articolul următor
Alte articole interesante