Un fost deputat român, dat în judecată de artista Olia Tira

Olia Tira îl dă în judecată pe fostul deputat român Cristian Rizea, după afirmațiile scandaloase și defăimătoare ale acestuia la adresa artistei.

Rizea a declarat într-un video că Olia Tira ar fi fost amanta fostului președinte Igor Dodon. Revoltată de declarațiile false, artista a publicat o postare în care îi îndeamnă pe abonați și prieteni să o susțină.

,,Cristian Rizea, în prima mea declarație, am fost ignorată. Dar așa cum am spus, te acționez în judecată pentru calomnie și deteriorarea reputației mele, ca Artistă, femeie și cetățean!

Dacă cuvintele tale valorează ceva, solicit dovezi că sunt cu adevărat amanta ex-președintelui țării, domnul Igor Dodon și dovadă a modului exact în care am obținut statutul ”Artist Emerit” (după 18 ani de reprezentare a Moldovei la diferite forumuri internaționale în diverse programe ale Națiunilor Unite, etc.)

Pentru că mi-ai provocat daune morale considerabile și mi-ai lezat onoarea, demnitatea, reputația profesională și imagine prin răspândirea unor informații (a se citi aberații) verbale, solicit dezmințirea publică a informațiilor defăimătoare și exprimarea scuzelor de rigoare, ca și compensarea prejudiciului moral cauzat inclusiv asumarea tuturor cheltuielilor de judecată suportate în legătură cu intentarea procesului, inclusiv suma cuvenită pentru veniturile ratate și asistența juridică.”, a scris artista, pe profilul său de Instagram.

Cristian Riza a publicat un videoclip în profilul său de pe Rețele (Instagram, Youtube, Facebook) în care anunță o aventură dintre fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon și Ola Tira. El a sugerat că artistei i s-a acordat, în mod nejustificat, titlul de „Artist emerit”.

Imagini video din parcul Valea Morilor. Momentul în care este împușcat câinele de rasă
Articolul anterior
Preţul unei medalii. Istoria de viaţă a primei campioane mondiale la lupte libere din R. Moldova, Irina Rîngaci
Articolul următor
Alte articole interesante