Un fotograf a șters pozele mirilor după ce i s-a refuzat pauza de masă la nuntă

Un fotograf a șters toate pozele mirilor după ce i s-a refuzat pauza de masă. Acest gest a pornit o dezbatere aprinsă pe social media.

Dilema a fost descrisă pe un post din Reddit, unde fotograful a fost rugat de un prieten să îi imortalizeze nunta, dar a decis să șteargă toate pozele din ziua respectivă după ce nu i s-a permis să ia pauza de masă. 

Potrivit acestuia, cuplul a decis să nu cheltuiască bani pe un fotograf super profesionist, și l-au asigurat că nu e nicio problemă dacă pozele nu sunt perfecte.

”Aveau un buget destul de mic, și am fost de acord să mă ocup de eveniment pentru 250 de dolari, care e un preț foarte mic pentru o muncă de 10 ore”, a explicat el. 

În ziua nunții, fotograful a urmărit mireasa la diverse întâlniri pentru a face poze, și apoi a imortalizat și ceremonia, recepția și discursurile.  Atunci când a venit momentul ca mâncarea să fie servită, nu i s-a permis pauza de masă și nici nu avea loc desemnat la vreuna dintre mesele din local. 

În acel moment, a informat mirele că are nevoie de o pauză de 20 de minute să ”mănânce și să bea ceva”, când i s-a spus că dacă nu continuă să facă poze, să plece ”fără plată”.

”Era foarte cald, îmi era foame și m-am enervat. l-am întrebat dacă e sigur, el a spus că da, așa că am șters toate pozele pe care le-am făcut, chiar în fața lui. Trebuia să primesc 250 de dolari, dar sincer, în acel moment aș fi plătit eu 250 de dolari pentru un pahar cu apă rece și un loc unde să stau măcar cinci minute”, a spus el în postare.

Postarea a creat o dezbatere aprinsă în mediul online.

Un colorant periculos folosit la torturi, supe și gume de mestecat va fi interzis în UE
Articolul anterior
Noțiunea de bullying ar putea fi reglementată prin lege în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante