Un fotomodel rus care l-a numit pe Vladimir Putin ”psihopat”, a fost ucisă de fostul ei iubit

Un fotomodel rus ucis la o lună după ce a postat că Vladimir Putin este un psihopat”, a fost strangulat de fostul ei iubit, susțin procurorii de stat. Acesta a ascuns cadavrul Grettei Vedler, în vârstă de 23 de ani, într-o valiză timp de peste un an, dar a mărturisit” crima și va fi judecat în curând, scrie alephnews.ro.

Dmitry Korovin, în vârstă de 24 de ani, va fi acuzat de crimă, furt și fraudă în legătură cu moartea acesteia. Acesta ar fi contractat un împrumut de 7 850 de lire sterline în numele ei, folosind aplicațiile bancare ale acesteia, după ce a ucis-o și a dormit cu cadavrul ei într-o cameră de hotel din Moscova timp de trei nopți. Apoi a cumpărat o valiză în care a pus cadavrul și a condus 300 de mile până în regiunea Lipstik, unde l-a lăsat în portbagajul unei mașini timp de mai bine de un an.

O înregistrare video a Comitetului de Investigații din Rusia arată cum suspectul încătușat demonstrează cum ar fi împins-o pe patul hotelului și cum a strangulat-o. La un moment dat mi-am dat seama că trupul ei era rece”, a spus el.

Moartea fotomodelului a atras atenția pentru că ea prezisese în avans că psihopatul” Putin va căuta să consolideze integritatea Rusiei”, implicând o acaparare de terenuri. Deși a mărturisit inițial în urmă cu aproape un an, poliția a continuat să investigheze și abia acum a formulat acuzații oficiale. Modelul făcuse postări premonitorii despre Putin în ianuarie 2021, cu o lună înainte de a fi ucisă.

Având în vedere faptul că Putin a trecut prin multe umilințe în copilărie, nu se putea apăra singur din cauza formei sale fizice ușoare, nu este surprinzător faptul că a plecat după facultatea de drept și s-a alăturat KGB-ului”, a scris ea.

Astfel de oameni sunt timizi și temători încă din copilărie, se tem de zgomot și de întuneric, de străini, astfel încât trăsături precum prudența, reținerea și lipsa de comunicare sunt dezvoltate devreme în caracterul lor. Nu pot decât să presupun, după părerea mea, că se vede la el o psihopatie sau o sociopatie clară.”

Le-a spus ea urmăritorilor săi: Pentru psihopați, este important să experimenteze în mod constant un sentiment de plenitudine și acuitate a vieții, așa că iubesc riscul, experiențele intense, comunicarea intensă, activitatea intensă – o viață intensă și dinamică. Poate că el dorește cu adevărat să sporească integritatea Rusiei și le dorește sincer binele rușilor. Dar poate el să facă cu adevărat ceva?”.

Ea a spus clar că are mari îndoieli. Cred că știi singur răspunsul la această întrebare”, a postat ea.

Potrivit procurorilor, postările ei anti-Putin nu au legătură cu moartea ei.

Acuzatul Korovin se află în arest și și-a recunoscut vina”, a declarat Parchetul din Moscova. Cauza penală va fi trimisă la Tribunalul districtual Presnensky pentru a fi examinată pe fond”.

Cazul va examina dacă gelozia a fost un factor, dar Korovin a declarat că banii au fost motivația sa. Nu lucram nicăieri. Nu existau bani. De aceea am decis să fac acest lucru”, a declarat el detectivilor.

Korovin ar fi postat poze și mesaje pe rețelele de socializare ale modelului, pentru a-i face pe prieteni să creadă că aceasta mai trăiește. Un prieten pe nume Evgeniy Foster – un blogger din Harkov, orașul ucrainean bombardat de forțele rusești – a devenit suspicios și a găsit un prieten la Moscova pentru a depune un caz de persoană dispărută. Acest lucru a declanșat o căutare care, în cele din urmă, a localizat corpul ei.

Curaj demn de înaltă apreciere la o televiziune de propagandă a Kremlinului: Un invitat a cerut, în direct, ca Rusia să înceteze războiului din Ucraina

După un an de război, retorica propagandei ruse cu privire la Ucraina s-a schimbat dramatic. La televiziunile de propagandă a început s-a se ceară încetarea agresiunii.

Declarația curajoasă a fost făcută într-un talk-show pe postul rusesc NTV. Viktor Olevici, un propagandist care se prezintă „politolog” rus, un invitat frecvent al programelor de propagandă, a cerut încetarea războiului.

El a recunoscut că Occidentul, ajutând Ucraina, este mult mai puternic decât Rusia și, prin urmare, Moscova nu are nicio șansă să câștige acest război de uzură.

„Desigur, Occidentul are mai multe oportunități decât Rusia. Acest lucru este evident! (…) Occidentul, după ce a provocat Rusia și a produs daune permanente, continue, nu se va îndepărta de această oportunitate, mai ales că această oportunitate este mai mare decât capacitatea Rusiei de a continua în același sens… Occidentul are o marjă de siguranță mai mare decât Rusia… Este cu adevărat benefic pentru Rusia să iasă din acest conflict înainte ca Occidentul să ne dea o lovitură economică majoră care să ne epuizezi!” spuse Olevici, conform ziare.com.

O schimbare a retoricii este vizibilă și la unul dintre cei mai importanți propagandisti ai Kremlinului, Margarita Simonyan. După ce Haga a emis un mandat de arestare a dictatorului Federației Ruse, ea a început să-șu domolească discursul: s-a oferit să organizeze un „referendum adevărat” în teritoriile ocupate ale Ucrainei.

În urmă cu un an, ea i-a asigurat pe ruși că Forțele Armate ale Rusiei ”vor lua” Kievul în trei zile. Anterior, Rospropaganda i-a avertizat pe ruși că succesul pe front nu trebuie așteptat în viitorul apropiat.

Papa Francisc a fost spitalizat de urgență la Roma

Papa Francisc a fost spitalizat pentru verificări după ce a participat la o întâlnire programată la un spital din Roma, spun surse de la Vatican, conform ziare.com.

Cei apropiați Pontifului, inclusiv cei de la securitate, vor rămână peste noapte la Spitalul Gemelli, al doilea spital ca mărime din Italia, a declarat pentru BBC o persoană care are cunoștință directă despre această problemă.

Programul Papei Francisc a fost anulat pentru următoarele două zile, în timp ce controalele medicale continuă, a adăugat sursa.

În ianuarie, Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, a condus înmormântarea predecesorului său Papa Benedict al XVI-lea – care a fost primul papă care a demisionat din cauza unor probleme de sănătate.

Papa Francisc a indicat anterior că ar dori, de asemenea, să calce pe urmele lui Benedict în cazul în care sănătatea sa s-ar deteriora.

Îngheț de până la minus 5 grade celsius. Recolta de fructe este în pericol

Prognoza meteo i-a îngrijorat pe moldoveni. Majoritatea pomilor fructiferi au înflorit deja, iar alții sunt pe cale să înflorească. Oamenii sunt îngrijorați că ar putea îngheța copacii dacă temperaturile continuă să scadă.

Copac inflorit | Revista Ferma

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a raportat o schimbare bruscă a vremii din cauza unui ciclon polar.

Potrivit experților, înghețurile de primăvară sunt deosebit de periculoase pentru pomi, legume și vița de vie.

Scrisorile nevăzute ale Prințesei Diana dezvăluie detalii șocante despre divorțul ei de regele Charles
Articolul anterior
Problema de clasa I pe care nici adulții nu știu să o rezolve. Sigur vei întâmpina dificultăți și tu
Articolul următor