Un gest făcut de Ionel Istrati a fost apreciat de mii de internauți

Ionel Istrati și-a cucerit admiratorii făcând o faptă bună. Interpretul i-a achitat cumpărăturile unele bătrânele care nu avea destui bani ca să plătească pentru produsele alimentare puse în coș.

Femeia s-a pomenit într-o situație jenantă la casa unui magazin, iar artistul a decis să o ajute. Gestul a fost apreciat intens de către urmăritorii virtuali ai artistului. Ionel spune că, de obicei, nu preferă să facă publice asemenea cazuri, dar de data aceasta a publicat filmulețul ca și alți oameni să îi urmeze exemplul, deoarece sunt atât de mulți bătrânei care au nevoie de ajutorul celor din jur.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană

,,În lumea asta nu toți își pot permite să-și acopere dorințele. Trăiesc o bucurie atunci când pot să contribui cu ceva! Să ne gândim la cei mai triști ca noi și vă asigur de senzația covârșitoare a binelui in ochii bătrânei ! E toamnă! Să fim mai buni! Am învătat că un om n-are dreptul să-l privească pe un altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice”, a scris Ionel, pe pagina sa de facebook.

Un asistent medical a ucis patru pacienți, după ce le-a injectat aer în artere
Articolul anterior
Republica Moldova va primi 564 milioane de dolari din partea Fondului Monetar Internațional. Cum vor fi cheltuiți banii?
Articolul următor
Alte articole interesante