Un hoț a furat telefonul unui bărbat în timpul unui live pe Facebook, iar 20.000 de abonați i-au văzut fața

Un bărbat a fost arestat după ce i-a smuls telefonul din mână unui jurnalist chiar în momentul în care acesta făcea o transmisiune live pe Facebook, în Egipt.

Mahmoud Ragheb, reporter la site-ul de știri Youm7, filma cu telefonul și transmitea în direct de pe străzile din Cairo, după un cutremur, când un bărbat pe motocicletă a trecut repede pe lângă el și i-a smuls telefonul din mână.

Fără să știe, hoțul și-a arătat chipul miilor de urmăritori, pentru că transmisiunea live a continuat, potrivit The Guardian.

Peste 20.000 de oameni urmăreau fluxul live în acel moment, potrivit cifrelor de pe Facebook. Transmisiunea nu a fost întreruptă imediat, iar filmările incidentului au circulat pe scară largă pe rețelele sociale, iar mulți oameni s-au implicat în căutarea hoțului.

Oficialii din Ministerul de Interne au declarat că au folosit „tehnologia modernă” pentru a identifica suspectul din transmisia live, a anunțat Youm7.

Bărbatul a cărui identitate nu a fost dezvăluită a fost arestat după câteva ore, la el acasă. A fost dus la secția de poliție unde și-a recunoscut fapta. Videoclipul surprins în timpul furtului a fost vizionat de peste 6,2 milioane de ori în puțin peste 24 de ore.

Potrivit presei locale, incidentul s-a petrecut pe un pod din cel de-al patrulea oraș ca mărime din Egipt, Shubra Al-Khaimah. Într-o declarație, ministerul de interne din Egipt a spus că hoțul nu are loc de muncă și că la scurt timp după furt a vândut telefonul.

sursa

123 de întreprinderi din Moldova au accesat credite de 28 de milioane de euro, beneficiind de garanții în valoare de 70%, din partea Uniunii Europene
Articolul anterior
Un asistent medical a ucis patru pacienți, după ce le-a injectat aer în artere
Articolul următor
Alte articole interesante