Un interpret de peste Prut, arestat de polițiști după și-a bătut iubita. Tânăra a sunat la 112

În seara zilei de 9 decembrie, interpretul What’s Up, de peste Prut, a fost arestat de poliţişti după ce iubita lui ar fi sunat la 112, declarând că a fost violent cu ea.

separator
 Luni seară, în jurul orei 19:30, What’s Up a fost ridicat de poliţişti. Artistul a fost implicat într-un scandal violent care a avut loc în apartamentul iubitei lui din Capitală, scrie Spynews.ro.

Oamenii legii au intervenit la faţa locului, iar cântăreţul ar fi devenit şi mai agitat. Poliţiştii l-au încătuşat şi l-au dus la secţie. Se pare că What’s Up ar fi fost violent cu iubita lui, Alice Badea.

Deşi în comunicatul oficial al poliţiei este specificat faptul că Alice Badea, iubita lui What`s Up a fost cea care a sunat la 112, spunându-le oamenilor legii că acesta a agresat-o fizic, ulterior, tânăra a negat totul şi, mai mult de atât, nici nu va depune plângere împotriva lui.

Târziu în noapte, cântăreţul a plecat de la secţia de poliţie. 6 ore a petrecut acolo, iar apoi What’s Up şi Alice Badea au ajuns la domiciliul cântăreţului.

Alice Badea are 33 de ani si este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România. În urmă cu un an, artistul a divorțat de prima sa soție, Simina.

O fetiţă de 5 ani a mers un kilometru cu fratele în braţe, pe un ger cumplit, pentru a cere ajutor
Articolul anterior
Cinci moldoveni au fost arestați în Cehia. Captură de 19 milioane de euro
Articolul următor
Alte articole interesante