Un interpret din Moldova a devenit tătic de tripleți!

Interpretul de muzică populară, Oleg Donțu, și soția sa, Diana, au devenit părinți de tripleți, pe 6 decembrie. Cei trei bebeluși, două băieței și o fetiță, le aduc mare fericire părinților.

separator
Matei, Ecaterina și Alexandru s-au născut prin cezariană, la 35 de săptămâni. Atât bebelușii, cât și mama lor, sunt perfect sănătoși și au fost externați deja.

„Am aflat că sunt însărcinată în luna mai 2019 și mare bucurie a fost pentru noi doi. Dat fiind faptul că eu sunt din gemeni și mama lui Oleg, de asemenea, este din gemeni, am crezut întotdeauna că există probabilitatea ca și noi să avem gemeni. Dar, destinul ne-a pregătit alte surprize! În primele săptămâni de sarcină am fost la ultrasonografie și atunci am aflat că am o sarcină monofetală (un singur bebeluș). La început parcă m-am întristat un pic că e doar unul singur, apoi ne-am acomodat cu această idee. Ulterior, la ultrasonografia de la 12 săptămâni de sarcină am aflat despre sarcina cu tripleți. Fiind culcată pe bancheta medicală, dna doctor a exclamat: „Să știți că nu aveți doar un singur copil! Sunt trei!”. În acel moment m-a copleșit un amalgam de emoții. De la stări de fierbințeală, până la lacrimi în ochi. Nu știam cum să reacționez. Nu pot explica prin cuvinte trăirile din acele momente. Noroc că doamna doctor m-a trezit din visare cu o replică genială: „Mergi și dă-i niște valeriană soțului”!”, a mărturisit tânăra mămică în cadrul unui interviu pentru un portal de la noi.

 

Icre roșii cu termenul de valabilitate depășit, vândute cu reduceri într-un magazin din capitală
Articolul anterior
O familie superbă. Jessica Alba, apariție rară alături de soț și cei 3 copii ai lor la un eveniment caritabil
Articolul următor
Alte articole interesante