Un legendar artist din Moldova cu greu își câștigă existența. Ce face pentru a supraviețui?

Chitaristul Alexandru Cazacu, unul din artiștii legendari ai formației „Noroc” a ajuns de nerecunoscut. Marele artist al neamului nu se poate bucura de un trai decent, așa că a ajuns să vândă la piață, ca să își câștige existența.

separator
La doar aproape 70 de ani, total schimbat și îmbătrânit de povara grijilor, maestrul stă la tarabă într-o piață din capitală. ,,Ar fi putut să mai activeze în domeniul muzicii ori cel puțin să trăiască dintr-o pensie normală”, sunt de părere internauții moldoveni.

Artistul a fost văzut de consilierul municipal Ilan Cașu. „El este Marele Artist al Legendarei Trupe „NOROC”, Alexandru Cazacu. Ne-am întâlnit astăzi într-o piață din Chișinău. Face omul un ban pentru a supraviețui. E trist. Tare trist…”, a menționat consilierul.

Alexandru Cazacu s-a născut pe 7 noiembrie 1949 în satul Acui, raionul Cantemir. Pe parcursul carierei a colaborat cu Iurie Antonov, formația „Vesiolîie rebeata”, Sofia Rotaru și formațiile din România „Mondial” și „Phoenix”. În anul 2009, Alexandru Cazacu a fost premiat cu titlul onorific „Artist al poporului”.

Cutremur puternic, produs în Pakistan. Imagini șocante după seism
Articolul anterior
La Londra, se deschide primul muzeu din lume dedicat vaginelor
Articolul următor
Alte articole interesante