Incident fatal. Un manechin s-a prăbușit pe podium, după ce s-ar fi împiedicat de un şiret de la încălţămintea pe care o purta

O tragedie s-a produs la Săptămâna modei de la Sao Paolo. Un manechin a murit în fața spectatorilor după ce a căzut de pe podium.

separator
Manechinul brazilian Tales Soares a murit, după ce s-a prăbușit pe podium. Tales Soares a căzut pe podium după ce i s-a făcut rău, în timpul unei prezentări a casei de modă Ocksa, au precizat organizatorii evenimentului, într-un comunicat.

Potrivit Mediafax, manechinului brazilian i-a fost acordat primul ajutor pe podium și a fost transportat de urgență la spital. Medicii nu l-au mai putut readuce la viață pe Tales Soares. Organizatorii nu au oferit detalii despre cauza decesului, relatează libertatea.ro.

Publicaţia Daily Folha de S. Paulo relatează că Soares a căzut după ce s-a împiedicat de un şiret de la încălţămintea pe care o purta. Persoanele aflate în public au crezut că momentul face parte din prezentare. Tales Soares avea 26 de ani și era unul dintre manechinele agenţiei de modelling Base MGT.

Vreme extremă în Europa. În Italia a nins ca în plină iarnă, iar în Grecia a căzut grindină
Articolul anterior
Pe ce dată vom sărbători Paștele în anul 2020?
Articolul următor
Alte articole interesante