Un maratonist a murit în drum spre casă, dupa ce a finisat un traseu de 42 de km în 3 ore. Ce vârstă avea bărbatul?

Un bărbat de 45 de ani, pasionat de alergări, care a terminat duminica trecută Maratonul de la Londra în mai puțin de trei ore, a murit „din senin”, în timp ce mergea spre casă, potrivit Insider, citat de Digi24.

Un maratonist a murit în drum spre casă, dupa ce a finisat un traseu de 42 de km în 3 ore Steve Shanks, din Nottingham, Anglia, a terminat cursa de 42 de kilometri în 2 ore și 53 de minute.

„Toți cei de la London Marathon Events au fost profund întristați să audă despre moartea subită a lui Steve Shanks”, au spus organizatorii într-un comunicat de presă, potrivit Insider.

 Ei au mai precizat că Shanks era un alergător cu experiență și că în trecut a concurat la multe maratoane. Cauza exactă a morții lui Shanks va fi „stabilită ulterior, după examene medicale”.

 Și soția lui Shanks, Jess, a anunțat despre decesul lui Steve pe rețelele sociale, spunând că moartea lui a fost „subită” și „din senin”. 

„Se întorcea acasă după ce a participat la maratonul din Londra. După cum vă puteți imagina, sunt absolut șocată și devastată”, a scris ea.

 Organizatorii maratonului au spus că în memoria lui Shanks a fost creată o pagină de strângere de fonduri pentru o organizație non-profit pe care acesta o susținea.

Un maratonist a murit în drum spre casă, dupa ce a finisat un traseu de 42 de km în 3 ore

Putin a discutat la telefon cu Lukaşenko despre situaţia din Rusia

Preşedintele rus Vladimir Putin, care se confruntă cu o revoltă a grupului paramilitar Wagner, a discutat la telefon cu omologul său belarus care este şi principalul său aliat Aleksandr Lukaşenko, a relatat sâmbătă agenţia de presă belarusă Belta.

Este primul contact internaţional pe care îl are Vladimir Putin de la declanşarea acestei revolte, vineri seară, de către liderul Wagner, Evgheni Prigojin, scrie Agerpres.

„Preşedintele rus i-a telefonat în această dimineaţă preşedintelui belarus” pentru a-l informa „despre situaţia din Rusia”, a relatat Belta citând serviciul de presă al lui Lukaşenko.

Putin a promis că va zdrobi ceea ce a calificat drept o revoltă armată, după ce liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, a preluat controlul oraşului Rostov-pe-Don, în cadrul unei tentative de a înlătura conducerea armatei.

Lupte între armata rusă și mercenarii Wagner pe autostrada care leagă Rostov de Moscova

Aviația rusă a bombardat autostrada M-4, care face legătura între Rostov și Moscova, folosită de mercenarii Wagner în drumul lor spre capitala Federației Ruse, a declarat un oficial de la Kiev, care citează surse media rusești. Conform unor informații încă neconfirmate oficial de autoritățile ruse, armata rusă folosește aviația pentru a lovi convoaiele Wagner, în ciuda traficului auto intens și a faptului că pe acest drum se află multe mașini civile. Pe rețelele sociale au apărut inclusiv imagini cu un avion A-26 al armatei ruse, doborât în zona Voronej, conform digi24.ro.

Ambuteiaj pe autostrada M-4 între Voronej și Moscova

De alfele, conform GeoConfirmed, cel puțin un convoi de trupe Wagner a fost localizat în apropiere de acest oraș, aflat la circa 460 de kilometri de Moscova.

Mercenarii Wagner controlează deja total orașul Rostov, după ce au preluat controlul aeroportului și al comandamentului armatei ruse din regiune.

Purtăm ie cu mândrie! Angajații de la frontiere, în port popular de Ziua Internațională a iei

Angajații Poliției de Frontieră au întâmpinat într-un mod deosebit călătorii la trecerea frontierei de stat. Pentru câteva ore, uniforma de serviciu a fost înlocuită cu ia tradițională, anunță Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Astfel ne amintim de tradiţia noastră, moştenită din străbuni.

Astăzi, 24 iunie, este ziua când valorificăm patrimoniul național, prin promovarea cămășii tradiționale ca piesă vestimentară specifică regiunii noastre.

Sărbătoarea „cămăşii cu altiţă”, cum mai este denumită IA, a fost iniţiată în anul 2013 de comunitatea La Blouse Roumaine și a ajuns să fie recunoscută în întreaga lume.

Microbuzele din Chișinău sunt ,,extensibile”. Video care face furori pe rețele
Articolul anterior
Moldexpo va găzdui Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret
Articolul următor