Un medic a plâns pentru un tânăr infectat de Covid, care n-a apucat să afle că devenise tată

Un tânăr din Argeş a murit fără să-și cunoască fiul, fiind intubat în ziua în care copilul a venit pe lume. Bărbatul de 35 de ani avea Covid-19 și a murit vineri, după aproximativ o săptămână din ziua în care a devenit tată.

Tânărul a ajuns în stare gravă la spital, fiind diagnosticat cu Covid-19. Acesta nu era vaccinat și avea boli asociate cronice. Cazul a fost povestit de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş, pe pagina sa de Facebook.

,,Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunți și tu, un munte de speranță, să mai crezi. Mor oameni. Mulți sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului.

Medicii sunt neputincioși să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor. Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soția lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat.

Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng și acum. Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe”, a spus Cristina Cazacu, în cadrul postării.

Purtătorul de cuvânt al unității medicale a tras un semnal de alarmă, în final, pentru cei care nu țin cont de restricții.

„Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători. Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecințe. V-aș lua o zi în Secția ATI, să vedeți prețul dezmățului.

Mă opresc. Vă doresc ce vreau și pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am!”, a scris purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

Oficialii Uniunii Europene şi-au luat rămas bun de la Angela Merkel
Articolul anterior
Panică în Marea Britanie. Mai mulți tineri au fost înțepați cu ace hipodermice ce conțineau droguri
Articolul următor
Alte articole interesante