Un medic care a activat la Spitalul Clinic Republican, răpus de Covid-19

Încă un medic din Republica Moldova a pierdut lupta cu noul coronavirus. Este vorba despre Alic Cotoneț, în vârstă de doar 58 de ani, chirurg endoscopist, doctor în științe medicale.

Alic Cotoneț a fost angajat în cadrul Spitalului Clinic Republican în perioada anilor 1988 – 2019. În prezent, acesta activa în calitate de medic chirurg endoscopist imagist la Spitalul privat Repromed.

„Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. A fost un izvor nesecat de competență, profesionalism, un chirurg endoscopist strălucit, care efectua intervențiile cele mai complicate în domeniul endoscopiei intervenționale. O fire blândă, amabil absolut cu toți, care insufla mereu încredere, optimism.

Condoleanțe familiei și apropiaților și multă putere pentru a trece peste această suferință. Vestea despre plecare D-lui a fost încă o lovitură pentru sufletele noastre. Lumină lină în împărăția Îngerilor, scump coleg și drag prieten Alic Cotoneț. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată în mesajul colegilor.

Bloggerii moldoveni, obligați de Fisc să achite impozite pe veniturile obținute din reclamă
Articolul anterior
#monolog – Depresia este o stare foarte inertă și nu poți ieși singur din ea
Articolul următor
Alte articole interesante