Un medic și o asistentă medicală din Chișinău, printre victimele Covid-19 din ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, 46 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu infecția.

Deces 4916: Bărbat de 77 de ani, din r. Sîngerei. Internat la SR Sîngerei. Comorbidități: Diabet zaharat, angor pectoral.

Deces 4917: Femeie de 73 de ani, din r. Dondușeni. Internată la SR Dondușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Deces 4918: Femeie de 65 de ani, din r. Dondușeni. Internată la SR Dondușeni. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4919: Bărbat de 50 de ani, din r. Dondușeni. Internat la SR Dondușeni. Comorbidități: angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4920: Femeie de 74 de ani, din r. Briceni. Internată la SR Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4921: Bărbat de 72 de ani, din r. Ungheni. Internat la SR Ungheni. 

Deces 4922: Femeie de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, encefalopatie.

Deces 4923: Bărbat de 54 de ani, din r. Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4924: Femeie de 81 de ani, din r. Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4925: Copil de 2 ani și 11 luni, din r. Nisporeni, internat la Institutul Mamei și Copilului, în stare foarte gravă. Comorbidități: pneumonie bilaterală confluentă complicată, bronșită obstructivă, pielonefrită secundară, insuficiență renală cronică, anomalii multiple de dezvoltare: Spina bifida, stare după operație.

Deces 4926: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 4927: Femeie de 88 de ani, din r. Criuleni. Internată la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4928: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență multiorganică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4929: Femeie de 69 de ani, din r. Cimișlia. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală, encefalopatie.

Deces 4930: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, hepatită cronică.

Deces 4931: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4932: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4933: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4934: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, nefropatie.

Deces 4935: Bărbat de 54 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică, angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4936: Bărbat de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, insuficiență hepatorenală.

Deces 4937: Bărbat de 80 de ani, din r. Criuleni. Internat la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4938: Bărbat de 65 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SR Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4939: Femeie de 58 de ani, din r. Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4940: Bărbat de 74 de ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4941: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la SR Leova. Comorbidități: encefalopatie, malnutriție.

Deces 4942: Bărbat de 70 de ani, din r. Șoldănești. Internat la Sr Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4943: Femeie de 82 de ani, din r. Șoldănești. Internată la SR Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4944: Bărbat de 68 de ani, din r. Cimișlia. Internat la SR Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică.

Deces 4945: Bărbat de 64 de ani, din r. Rezina. Internat la SR Rezina. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 4946: Femeie de 62 de ani, din mun. Bălți. Internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, ciroză hepatică, insuficiență hepato-renală.

Deces 4947: Femeie de 69 de ani, din r. Ungheni. Internată la SR Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4948: Femeie de 66 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4949: Bărbat de 76 de ani, din r. Călărași. Internat la SCR. Comorbidități: sindrom miastenic, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4950: Bărbat de 58 de ani, din r. Hîncești. Internat la SCR. Comorbidități: cancer pulmonar.

Deces 4951: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4952: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, encefalopatie.

Deces 4953: Bărbat de 64 de ani, din r. Florești. Internat la SCR. Comorbidități:diabet zaharat, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 4954: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4955: Femeie de 64 de ani, din r. Cantemir. Internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4956: Bărbat de 69 de ani, din r. Hîncești. Internat la SCR. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4957: Bărbat de 51 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, stare după transplant renal.

Deces 4958: Bărbat de 74 de ani, din r. Anenii Noi. Internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 4959: Medicul Alexandru GREC, în vârstă de 60 de ani, care activa în funcția de medic urolog în Secția Asistență Medicală Specializată de Ambulator al Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Dnul Alexandru Grec a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 12 martie curent.

Deces 4960 : Parascovia TOMȘA, în vârstă de 56 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la AMT Rîșcani din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent.

Până la ziua de azi, 107 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.  

Mai mulţi bărbați au făcut un lanţ uman şi s-au căţărat pe faţada unei clădiri pentru a salva o familie dintr-un incendiu, în Franţa
Articolul anterior
Un copil de 2 ani, din Nisporeni, a decedat în urma complicațiilor Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante