Un medic stomatolog și-a lăsat averea de 5 milioane de euro pentru cei nevoiași

O fostă dentistă din Genova a lăsat moştenire aproape 5 milioane de euro unor organizaţii caritabile, după ce rudele, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri, au fost șterse din testament.

Dentista pensionară din Genova, Angela Torelli, care a murit la vârsta de 91 de ani, a lăsat aproape 5 milioane de euro în scopuri caritabile: aproximativ 2,5 milioane pentru Lega del Filo d’Oro, 1,5 milioane pentru genovezii nevoiași, prin Surorile Congregației „Surorile Săracilor” și o casă pentru Asociația Italiană de Cercetare a Cancerului, scrie La Stampa, conform hotnews.ro.

Au fost însă excluse din testament rudele femeii, care au încercat anul trecut să o interneze într-un centru pentru îngrijiri.

„Mărturisesc că nu pot ierta hărțuirea suferită de mine și de soțul meu din partea rudelor cumnatului meu. Sper că Bunul Dumnezeu nu va voi să mă pedepsească pentru asta”, a scris dr. Torelli în testament.

Din testament nu lipsește asistenta fostei dentiste, iar soțului ei i-a rămas o casă din Prato Nevoso.

Câte 20.000 de euro vor ajunge la femeia de serviciu și la administratorul care se ocupa de gestionarea proprietăților familiei.

În februarie, tot la Genova, o profesoară ieşită la pensie a lăsat moştenire 25 de milioane de euro pentru 16 instituţii, printre care spitale şi organizaţii de caritate, dar şi persoane fizice.

Edmonda Marisa Cavanna nu a uitat nici de femeia care a asistat-o în ultimele luni de viaţă, căreia i-a lăsat 3,7 milioane de euro.

341 cazuri de Covid-19, înregistrate în ultimele 24 ore
Articolul anterior
Asistentă medicală din Ungheni, răpusă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante