Un miliardar și-a pierdut viața în timpul operaţiei de mărire a penisului

Miliardarul Ehud Arye Laniado, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii din domeniul comerţului cu diamante, a murit la vârsta de 65 de ani, iar cauza decesului ar fi un infarct suferit în timpul unei operaţii de mărire a penisului.

separator
Ehud Arye Laniado a ales o clinică de lux din Paris, Franţa, însă procedura de mărire a penisului s-a dovedit a fi fatală pentru miliardarul în vârstă de 65 de ani.

Bărbatul a făcut infarct şi a murit pe masa de operaţie după ce medicii i-au injectat o substanţă în organul genital, scrie Daily Mail, care citează presa belgiană.

Reprezentanţii companiei Omega Diamonds, fondată şi condusă de omul de afaceri belgiano-israelian, a confirmat decesul printr-un mesaj pe Facebook în care l-au descris pe acesta drept „un vizionar“ în domeniul său. Compania deţinută de Laniado, cu sediul în oraşul Belgian Anvers, este una dintre cele mai mari din lume în domeniul comerţului cu diamante.

La nivel internaţional, era considerat unul dintre cei mai mari experţi în evaluarea diamantelor brute. El şi-a început cariera în Africa, nu are studii superioare şi la început a lucrat ca maseuz la hotelul Hilton din Tel Aviv. Un apropiat al miliardarului a precizat că acesta acorda o mare atenţie felului în care se prezenta şi era perceput de oamenii din jur. Mai mult, presa din Belgia susţine că Laniado suferea de „complexul lui Napoleon“ din cauza faptului că era scund.

sursa

Andreea Bălan a avut prima apariție televizată după stopul cardiac din timpul nașterii
Articolul anterior
Programarea online pentru a obține permis de conducere, nu este posibilă până la sfârșitul anului 2019
Articolul următor
Alte articole interesante