Un milionar moldovean care a făcut afaceri cu Plahotniuc deschide primul hotel Ibis Styles la Chișinău

Accor își extinde în continuare portofoliul în regiune prin construcția unui hotel nou, în Republica Moldova. Grupul a încheiat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor și dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului. Hotelul va fi primul care se va deschide în țară și își va primi primii oaspeți în 2024, scrie bani.md.

Ceslav Ciuhrii desfășoară și activități imobiliare în Republica Moldova, prin intermediul Regata Imobiliare, firmă special achiziționată pentru a facilita intrarea retailerului german Kaufland pe piața din Moldova. Pasionat de tenis, Ciuhrii este din mai 2018 președintele Federației Naționale de Tenis din Republica Moldova. Recent, Ceslav Ciuhrii a lansat prima sa fabrică de medicamente din România. Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere.  Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Hotelul ibis Styles Chișinău Airport va avea 105 camere.  Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. ibis Styles face parte din Accor, un grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Ceslav Ciuhrii este businessman din Republica Moldova cu afaceri și în România, preponderent în domeniul farmaceutic. Acesta a cumpărat de la Vladimir Plahotniuc mai multe terenuri și proprietăți imobiliare, inclusiv clădirea fostei cafenele „Guguță” din parcul central, mai scrie sursa citată.

Motivul pentru care Andreea Marin a divorțat de primul soț: „N-am făcut față”
Articolul anterior
Reacția lui Renato Usatîi după victoria din primul tur a Marinei Tauber la alegerile din Bălți
Articolul următor