Un ministru a venit la vaccinare cu o cămașă specială, prevăzută cu un fel de ,,ferestruică”

Miniștrii din România au primit, miercuri, prima doză de vaccin anti-COVID. Titularul portofoliului Educației, Sorin Cîmpeanu, a fost protagonistul unui moment inedit – a venit la spital îmbrăcat cu o cămașă specială, prevăzută cu un fel de „fereastră pentru vaccinare”.

Cămașa avea pe brațul stâng un fel de petic prins cu scai, care să permită un acces rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să dezbrace cămașa.

„Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!” – i-a spus asistenta care l-a vaccinat pe Sorin Cîmpeanu.

Ministrul le-a explicat colegilor și asistentei că obiectul vestimentar îl are de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a călătorit în câteva state exotice. 

Întrebat, după vaccinare, în legătură cu această cămașă, ministrul a precizat: “Am participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU, ocazie cu care am fost în peste 70 de țări mai altfel, care au necesitat vaccinări specifice pentru zonele respective, ocazie cu care sigur că am reușit să fiu pregătit. Sunt unul dintre cei foarte pregătiți cu privire la actul de vaccinare, din toate perspectivele.”

Ulterior, ministrul a precizat pe grupul de comunicare al Ministerului Educației „Dacă este așa de interes (deși cred ca sunt subiecte/întrebări cu muuult mai importante), va spun ca “accesoriul” face parte din logica de privilegiere a eficientei ! Tema principala/esențială ramane vaccinarea; accesoriile sunt chestiuni marginale.”

sursa

Olga Buzova a împlinit astăzi 35 de ani!
Articolul anterior
25 de moldoveni au murit din cauza Covid-19 peste hotarele țării
Articolul următor
Alte articole interesante