Un minor de 17 ani, bătut și pus să-și sape groapa, pentru că a refuzat să le dea de băut amicilor săi

Un minor de 17 ani din Dubăsari a fost ucis în bătăi de propriii lui prieteni. Totul s-ar fi pornit de la o ceartă, din cauza că minorul nu a vrut să-și servească amicii cu alcool.

separator
Crima care a băgat groaza în locuitorii din Dubăsari s-a produs în noaptea de 18 octombrie, scrie echipa.md, care citează presa din regiune. Presa de peste Nistru scrie că băiatul se odihnea împreună cu amicii lui la un karaoke. În comentariile de pe o rețea de socializare, oamenii scriu că victima ar fi refuzat să pună ,,adălmaș”, iar acest fapt a cauzat conflictul.

Grupul de băieți ar fi chemat un taxi, l-au dus pe minor pe un câmp deschis, apoi l-ar fi bătut crunt. Și pentru că nu ar fi fost suficient, aceștia l-au fi obligat să-și sape singur groapa. Toată scena înfiorătoare s-a petrecut sub ochii taximetristului, care nu a intervenit nicicum. Mai mult, când minorul și-a pierdut cunoștința, taximetristul i-ar fi ajutat pe doi minori să-l pună în portbagajul mașinii.

Minorul era încă viu când, prietenii lui l-au aruncat într-un cimitir din oraș. Dimineața, un locuitor a depistat băiatul nemișcat, la pământ și a chemat ambulanța. Băiatul a fost internat în reanimare, însă, la scurt timp a decedat.

Pe o rețea de socializare minorul decedat apare pe o fotografie, alături de unul dintre suspecții, care l-ar fi omorât. Ei erau prieteni de mult timp, mai scrie presa din Dubăsari.

Milițienii din regiune au constatat că unul dintre cei reținuți pe acest caz, anterior a mai fost condamnat pentru huliganism. Acesta este caracterizat așa – dacă consumă alcool, atacă oamenii în stradă. Al doilea suspect este la fel. Totodată s-a stabilit că taximetristul are 18 ani, recent a primit permisul de conducere. Acesta ar fi declarat că făcea tot ce îi spuneau ceilalți doi, deoarece îi era frică de ei. Acum, toți trei se află după gratii.

Care este cea mai bună metodă de a găti legumele? Concluzia cercetătorilor
Articolul anterior
Mihai Stratulat și-a creștinat feciorul cel mic
Articolul următor
Alte articole interesante