Un moldovean a primit un colet spectaculos cu droguri din SUA.

Operațiune comună Vama-Procuratura. Un moldovean a fost prins în flagrant după ce a ridicat un colet cu droguri, primit din SUA. Bărbatul în vârstă de 29 de ani, locuitor al orașului Chișinău, este cercetat penal pentru contrabandă cu substanțe narcotice în proporții deosebit de mari.

separator

Acesta a fost reținut în flagrant de ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal, după ce s-a prezentat la oficiul poștal pentru a ridica un colet cu droguri.

Cazul a avut loc la data de 25 noiembrie curent. Substanțele narcotice au fost introduse în țară printr-un colet poștal, ajuns din Statele Unite ale Americii. În urma examinării coletului, au fost depistate 115 grame de marijuana și 14 grame de ulei de canabis.

Imediat după reținere, ofițerii Serviciului Vamal și procurorii au efectuat percheziții la adresa de domiciliu a bănuitului. Potrivit informațiilor preliminare, substanțele narcotice urmau să fie comercializate în municipiul Chișinău, iar valoarea pe piață a acestora este de peste 40 000 de lei.

Suspectul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă pedeapsă sub formă de privațiune de libertate pe un termen de până la 15 ani.

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est. Infectat cu Covid-19, a fost la Terapie Intensivă
Articolul anterior
În ultimii ani, în țara noastră se nasc mai mulți băieței decât fetițe
Articolul următor
Alte articole interesante