Un moldovean a devenit cel mai difuzat artist din Italia

O surpriză vine din Italia, unde solistul ce a reputat un mare succes în urmă cu doi ani, cu piesa „Mă ucide ea”, a ieșit în sondajele muzicale la sfârșit de an drept cel mai difuzat artist internațional pe radiourile din Italia, în 2018. Astfel, Mihail a dat lovitura!

separator
De asemenea, melodia sa „Who you are” ocupă locul doi în topul celor mai difuzate piese din 2018 tot în Italia, dar și primul loc în clasamentul general al celor mai difuzate piese indie. „Who you are” a fost premiată la sfârșitul verii cu „Discul de Aur”. Acestă veste încheie un an plin de realizari pentru solistul moldovean. 

Aceeași melodie i-a adus Trofeul „Top of the Pop” în cadrul Festivalul Sopot din Polonia și se numără printre artiștii privilegiați să cânte în cadrul prestigiosului Concert anual de Crăciun de la Vatican.

Pe numele său Mihail Sandu, solistul de origine rusă, din Republica Moldova, locuiește acum la Cluj, scrie libertatea.ro.

Premieră medicală! O intervenție minim invazivă pentru îndepărtarea pietrelor la rinichi, a fost realizată de medicii moldoveni
Articolul anterior
Elwira şi Mihai Petre au sărbătorit primul Crăciun în patru! Iată-i împreună cu bebeluşul lor
Articolul următor
Alte articole interesante