Un moldovean a dispărut într-o pădure din Rusia. Acasă, îl așteaptă soția bolnavă

Un bărbat de 58 de ani a disprut fără veste, în timp ce se îndrepta din orașul Kaluga spre Moscova. Totul s-a întâmplat în data de 10 mai. În acea zi, bărbatul, împrenă cu un prieten s-au pornit spre Moscova.

separator
Pe o porțiune de drum înconjurată de pădure, mașina celor doi s-ar fi stricat, iar afară ploua. Bărbații au oprit pe marginea drumului și au hotărât să aștepte până se va sfârși ploaia. Între timp, un alt automobil s-ar fi oprit, iar șoferul le-a propus celor doi ajutor. În acel moment, moldoveanul de 58 de ani s-ar fi speriat de ceva și a fugit în pădure. Amicul său ar fi încercat să-l ajungă din urmă însă nu a reușit. Din acea seară, moldoveanul este de negăsit, informează echipa.md, cu referire la presa locală.

Timp de două zile, pădurea a fost verificată de polițiști, dar și de 63 de voluntari, însă, din nefericire, fără niciun rezultat. Căutările continuă. Bărbatul dipărut se numește Alexei Stamat. Acesta este căsătorit cu o femeie cu necesități speciale, care a rămas în Moldova și are nevoie de îngrijire.

Pe 1 iunie, intrarea pentru copii, la Grădina Zoologică, va fi gratuită
Articolul anterior
O tânără moldoveancă s-a stins în Italia, după o luptă grea cu cancerul. Familia cere ajutor pentru repatriere
Articolul următor
Alte articole interesante