Un moldovean dispărut în urmă cu 4 ani, a fost găsit într-o pădure din Rusia

Un moldovean care a dispărut în urmă cu 4 ani, a fost găsit într-o pădure din Rusia. Anatolie Usic nu a luat legătura cu familia sa. În această perioadă, în care a fost listat ca dispărut, el a devenit bunel, în familia acestuia s-au născut șase nepoate și un nepoțel. Iar soția sa a suportat un accident, după care a ajuns într-un scaun cu rotile.

separator
Bărbatul s-a schimbat complet în doar patru ani. Acesta a plecat la muncă în regiunea Nijny Novgorod în urmă cu patru ani, după care a dispărut fără urmă. Timp de 4 ani, familia sa nu a știut nimic despre el.

În 2015, bărbatul din Comrat a plecat în Rusia pentru a câștiga bani, împreună cu prietenii săi. Toți au fost înșelați, nu au primit banii promiși. În timp ce amicii săi s-au reîntors în patrie, Anatolie, din anumite motive, a dispărut fără urmă.

Soția bărbatului s-a gândit că acesta nu a dorit să se întoarcă acasă fără bani și, prin urmare, a rămas să-și găsească un nou loc de muncă. Dar timpul a trecut și ea nu a primit nicio veste din partea soțului ei. Atunci femeia a decis să contacteze poliția. Acolo i s-a asigurat că, de îndată ce va fi cunoscut vreun detaliu, va fi informată. Dar, nu a apărut nicio veste de patru ani.

Cât moldoveanul a lipsit de acasă, în familia sa au avut loc multe schimbări vesele și triste: bărbatul a devenit bunel a cinci nepoate și un nepot, iar soția sa a avut un accident, după care s-a trezit într-un scaun cu rotile. Disperată să-și găsească bărbatul, femeia a apelat la ajutorul unei echipe de voluntari din Nijny Novgorod. La sfârșitul lunii septembrie, voluntarii s-au alăturat cazului. Surprinzător, a fost nevoie de doar o săptămână pentru a stabili locația moldoveanului. Așa cum s-a dovedit, bărbatul a rămas în regiunea Nizjny Novgorod, unde și-a înființat propria fermă: crește porci de rasă, merge după ciuperci și, în general, nu se plânge de viață. Anatolie nu se grăbește să se întoarcă acasă, la soția sa, la copii și nepoți.

S-a dovedit că bărbatul, intenționat, nu a luat legătura cu rudele sale, pentru că în noua sa viață a fost mulțumit de tot. ,,Trăiesc normal. Mă duc după ciuperci în pădure. Am plantat tutun. Ei bine, am și purcei aici. Anul trecut au fost aproape o sută. În acest mai puțini, doar 25. Îi hrănesc, îi îngrijesc. Locuiesc aici de aproape patru ani. Dacă aș fi vrut să mă întorc, aș fi mers la poliție cu mult timp în urmă și m-aș fi predat. Dar, nu este nimic de făcut acolo, în Moldova”, spune Anatolie.

Voluntarii au contactat-o ​​pe soția bărbatului. Cu toate acestea, bărbatul a fost destul de rece cu soția și mama copiilor săi. La propunerea de a se întoarce în patria sa, unde îl așteaptă o bătrânețe liniștită, bărbatul a reacționat fără entuziasm: ,,Ce să faci acolo? Să beau vin?”.

În viitorul apropiat, voluntarii vor contacta serviciul de viză pentru a-l trimite pe bărbat în patria sa, cel puțin pentru a-și vedea rudele și pentru a se întâlni cu nepoatele și nepotul, care s-au născut după pierderea sa.

sursa: www.kp.md

Accident grav în Chișinău: sunt opt răniți
Articolul anterior
Lilu a trecut prin clipe grele: mama ei se afla în ambulanța accidentată grav la Drochia. Mărturisirile prezentatoarei TV
Articolul următor
Alte articole interesante