Un moldovean a furat două tomberoane dintr-un magazin cu materiale de construcții din Capitală. Poliția îl caută

Polițiștii sectorului Râșcani, din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, sunt în căutarea bărbatului ce apare în imagini, fiind suspectat de furt.

separator
Incidentul a avut loc pe 16 aprilie, în timp ce bărbatul se afla într-un magazin unde sunt comercializate materiale de construcție și articole sanitare, amplasat pe str. Petricani, de unde a sustras două tomberoane. Acțiunile individului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Prejudiciul cauzat constituie 2.300 lei. În acest context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Făptașul riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de până 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să informeze neântârziat poliţia la numerele de telefon, 079135599, 060466040, anunță Direcția de Poliție a municipiului Chișinău. Confidenţialitatea surselor de informare este garantată. Puteți vedea imaginile video aici.

Peste o mie de elevi din țară vor fi scutiți de examenul de bacalaureat la limba străină
Articolul anterior
Diana Ballerini își sărbătorește ziua de naștere. Femeia de afaceri a publicat un mesaj sincer!
Articolul următor
Alte articole interesante