Un moldovean a impresionat jurații unui concurs de talente din Italia! Video

Tânărul a ieșit pe scenă, iar publicul a rămas fără cuvinte în momentul în care acesta a început să interpreteze celebra piesa „Parlami d’Amore Mariu”. Jurații au rămas impresionați de talentul concurentului și l-au promovat fără ezitare în etapa următoare a concursului.

separator

,,Pur și simplu – perfect”, ,,Mi-a plăcut vocea și alegerea pe care ai făcut-o. Îți străluceau ochii când cântai”, ,,Ești o persoană extrem de drăguță. Mi-a făcut plăcere să te cunosc”, au fost câteva dintre declarațiile juraților italieni.

Ion are 25 de ani și este originar din Chișinău. În Italia a ajuns acum 11 ani, tânărul lucrează la o fabrică de prelucrare a fierului.

„Primele piese au fost cântate pentru străbunica mea. Luam bastonul și îl puneam la gură de parca era microfon. E primul concurs de așa nivel la care am participat. Foarte multe felcitări primesc. Mulțumesc tuturor”, a spus Ion Dodon.

Ion nu are studii în muzică, însă a făcut câteva ore de canto și știe să cânte la mai multe instrumente. Tânărul și-a propus să câștige concursul.

sursa: www.protv.md

Video emoționant! Bebelușii gemeni care se țin în brațe după ce au fost născuți, exact ca în burtica mamei
Articolul anterior
Ion Palade își sărbătorește astăzi ziua de naștere!
Articolul următor
Alte articole interesante