Un moldovean și-a împușcat în cap fiul de 7 ani, în Franţa, și l-a lăsat într-o cameră de gunoi

Un moldovean de 34 de ani și-a împușcat fiul de 7 ani și l-a lăsat într-o cameră de gunoi, în Franța. Bărbatul a încercat să își pună capăt zilelor.

Pe 20 august, un băiat de 7 ani a fost găsit mort în Villemomble, în Seine-Saint-Denis, Franța. Potrivit informațiilor, el a fost ucis de tatăl său, un bărbat de 34 de ani, scrie jurnal.md. Individul l-a împușcat fiul în cap pe 20 august.

El ar fi contactat mama la locul de muncă pentru a-i spune faptele. În timpul intervenției poliției la casa familiei, oamenii legii l-au găsit pe bărbat pe patul din dormitor, unde tocmai încercase să se sinucidă.

Serviciile de urgență l-au îngrijit și a fost transportat în stare critică la spital.

Familia a locuit într-o clădire cu șapte etaje în care restul rezidenților sunt șocați. Mulți dintre ei nu înțeleg ce l-a determinat la un astfel de act, referindu-se la el ca un vecin prietenos: „El a ajutat oamenii de mai multe ori când a existat o scurgere de apă în casele lor sau chiar în arborele liftului. „

Le Parisien relatează că tatăl băiatului tocmai a fost eliberat din închisoare în data de 3 august.

Cei apropiaţi solicită ajutorul oamenilor cu scopul de a aduna suma de bani necesară pentru a repatria corpul micuțului.

Atenție, soferi! Un pod din apropierea unei vămi cu Ucraina este avariat
Articolul anterior
Iubitul lui Jennifer Lopez, surprins în căutarea inelului de logodnă
Articolul următor