Un moldovean stabilit în SUA a oferit ajutor bătrânilor din satul natal

Stabilit de mai mulți ani în SUA, un tânăr moldovean din satul Cobilea, raionul Șoldănești, a decis să ofere ajutor mai multor bătrâni din satul natal. Bărbatul a donat 125 de pungi cu produse alimentare persoanelor în etate care o duc greu, iar pandemia le-a adus și mai multe lipsuri.

separator

„Primăria Cobilea aduce sincere mulțumiri băștinașului nostru Cemîrtan Petru, stabilit de câțiva ani în SUA pentru gestul nobil față de persoanele vârstnice din satul de baștină.

La inițiativa lui au fost distribuite 125 pachete cu produse alimentare și igienice pentru vârstnicii de la 75 de ani. În perioada de pandemie acest suport a fost unul necesar pentru persoanele în etate care au un venit modest și sunt în situație de risc.

Salutăm inițiativa frumoasă a băștinașului Cemîrtan Petru susținută și de alți conaționali și apreciem atitudinea generoasă care a adus multe emoții pozitive în sufletul oamenilor.

În acest context îi urăm lui Petru Cemîrtan multă sănătate și suntem siguri că acest gest va fi răsplătit în timp”, se arată în mesajul de mulțumire al autorităților locale.

Accident cumplit la Călărași: două femei au murit pe loc, iar un copil se află în stare gravă
Articolul anterior
Donald Trump va bloca TikTok în SUA. Aplicația ar colecta informații în favoarea Chinei
Articolul următor
Alte articole interesante