Un moldovean stabilit în Marea Britanie, rănit grav de către un hoț care a încercat să-i fure automobilul. Prietenii au inițiat o campanie de caritate!

Un moldovean a suferit un grav accident în Marea Britanie, în timp ce era la muncă. Bărbatul are nevoie de peste 50 de mii de dolari pentru tratament.

separator

Accidentul a avut loc pe data de 9 noiembrie anul curent, în timp ce Vadim Cangea făcea livrări, în calitate de curier.Un hoț a încercat să-i fure mașina, iar Vadim l-a văzut și a încercat să intervină, întrucât camioneta era singura sa sursă de venit. În acel moment, hoțul l-ar fi împins și el a ajuns sub roțile mașinii și a fost târât mai mulți metri, ceea ce i-a provocat leziuni grave, care i-au pus viața în pericol, transmite unimedia.info.

În momentul în care și-a dat seama de gravitatea acțiunilor sale, hoțul a sărit din mașină și a fugit de la locul incidentului, lădându-l pe Vadim să zacă sub roțile mașinii, așteptând mai multe ore în șir până a fi găsit și transportat la spital.

Colegii săi într-un apel în care roagă oamenii să-l ajute și să banii pentru tratamentul atât de necesar în aceste momente dificile.

Mesajul soției

Soția sa a scris un mesaj emoționant pe Facebook. Potrivit femeii, accidentul s-a întâmplat chiar în ziua aniversării nunții lor.

„O zi în care cu fix cinci ani în urma eram amândoi în fața lui Dumnezeu și ne uneam destinele! Ți-am făcut o promisiune atunci că voi fi lângă tine mereu, atât la bine cât și la greu, acum a venit și acel moment… greu din păcate, dar uite că nu suntem singuri, alături de noi sunt sute de persoane care ne încurajează și demonstrează prin fapte căci viața unui om chiar dacă nu îl cunoști are valoare și pentru acest lucru vă mulțumim enorm, suntem surprinși total, nu -mi găsesc cuvinte să vă multumesc! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a avut grijă de tine, si a facut în așa fel încât noi familia să ne putem bucura în continuare de tine, si vouă tuturor va mulțumim si va dorim numai bine! Muțumesc!”.

Cei care binevoiesc să doneze pentru acest caz o pot face aici.

Mătreața: cum scapi de ea!
Articolul anterior
Tânăra răpită din Nisporeni, a fost găsită în stare gravă
Articolul următor
Alte articole interesante