Un moldovean, tată a doi copii, a fost împușcat în Franța. Familia cere ajutor pentru repatriere

Un moldovean de 33 de ani, tată a doi copii, a fost găsit împușcat în piept într-un automobil, abandonat în regiunea Villneuve Saint Georges din Paris. Familia este îndurerată și cere ajutor pentru repatrierea corpului.

separator
Crima a avut loc la data de 13 ianuarie, cadavrul bărbatului fiind depistat luni de o adolescentă care trecea prin regiunea unde a fost abandonat automobilul.

Potrivit presei franceze, moldoveanul a fost împușcat de două ori în piept în urma unei încăierări, care s-ar fi produs tot între moldoveni. Mai apoi cadavrul a fost transportat cu mașina și abandonat în cealaltă parte a orașului în fața unui azil, scrie jurnal.md.

„Nu se exclude faptul că acest confict a avut loc între aceeași comunitate de moldoveni care locuiau în regiunea dată de mai mult timp, dar este prea devreme să spunem acest lucru. Circumstanțele vor fi stabilite pe parcurs”, susțin forțele de ordine franceze.

Pe de altă parte, rudele victimei susțin că de crimă este vinovat un cetățean albanez. Familia victimei cere ajutor pentru colectarea sumei de 5.000 de euro pentru repatrierea corpului. Cei care vor să doneze pot să o facă AICI.

Ce probleme de sănătate poți dezvolta, dacă îți dezgolești gleznele când e frig afară
Articolul anterior
Parlamentul britanic a validat definitiv acordul privind Brexit-ul
Articolul următor