Un moldovean, tată a doi copii, s-a oferit voluntar să o salveze pe Sabrina. Mâine va fi efectuat transplantul de ficat!

Sabrina Rău, fetița în vârstă de 9 ani, diagnosticată cu insuficiență hepatică severă, despre a cărei caz am relatat anterior, are șansa de a fi salvată. Starea fetiței s-a agravat mult din luna noiembrie și până acum. Însă există o speranță. Un Om cu inimă mare, absolut străin familiei, un moldovean, tată a doi copii, s-a oferit în mod voluntar să-i doneze fetiței o parte din ficatul său, pentru a o salva de la moarte, iar mâine e ziua transplantului, adică mâine va fi efectuată intervenția.

separator

Nu cunoaștem cine este donatorul, pentru că el nu a vrut să facă cunoscut numele său, dar credem că trebuie să ajutăm familia acestuia, care NU a făcut acest gest dumnezeiesc pentru bani, ci din bunătate, pentru a salva un omuleț care suferă enorm. Mare admirație pentru acest Domn, care a făcut o asemenea faptă!

Bărbatul va suporta, de asemenea, o intervenție, și nu va putea lucra timp de câteva luni, el fiind singurul care își întreține familia. Haideți, așadar, să-l ajutăm împreună ca să poată face față acestei perioade!

Donați aici: https://www.facebook.com/donate/243146616453832/?fundraiser_source=external_url sau prin paypal: cristina.mastac@yahoo.com

Cristina Mastac-Comerzant a oferit mai multe despre acest caz pe pagina sa de facebook:

,,Dragi prieteni, maine e ziua transplantului Sabrinei, fetita diagnosticata cu insuficienta hepatica. Dupa cum stiti nici o ruda nu a acceptat sa fie donator… si totusi maine e transplantul. Un om, total strain Sabrinei, ii va oferi o parte din ficatul sau.
Un om care are doi copii mici (3 și 5 ani), care e unicul care intretine familia, care vine deja de 2 luni, in fiecare zi, de la 100 km sa facă investigatiile.
Un om care nu a cerut absolut nimic pentru gestul sau, si care indata cum a vazut poza fetitei din postarea mea a stiut ca el trebuie sa o salveze. El nu a fost la emisiuni si tare nu vrea sa ii scriu numele (sper dupa transplant sa o fac totusi), dar gestul lui e Dumnezeiesc.

Maine sa va rugati pentru Sabrina…

Eu va rog sa ajutăm familia lui donatorului pentru o perioada de 4-5 luni (cât nu va putea lucra) cu un minim necesar. Ei nu au cerut un leu pentru cheltuieli, sau pentru benzina, sau pentru altceva, dar pentru ca asa e omeneste si pentru ca altfel nu pot.

Puteti dona aici: https://www.facebook.com/donate/243146616453832/?fundraiser_source=external_url sau paypal: cristina.mastac@yahoo.com”, este mesajul Cristinei.

Premieră la Londra. Un bebeluș a fost scos din uter, operat și pus la loc
Articolul anterior
Fiul lui Ștefan Bănică joacă rolul tatălui său în adolescență, în cel mai nou videoclip al artistului
Articolul următor
Alte articole interesante