Un moldovean va cânta de Crăciun pentru Papa Francisc!

Mihail, artistul din Republica Moldova, a dat lovitura. Tânărul interpret a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, ce va avea loc anul acesta pe 15 decembrie. Mihail va interpreta hitul său „Who You Are”.

separator

Ajuns la a 26-a ediţie, evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artişti precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones şi Lauryn Hill.

Evenimentul se adaugă unei liste impresionante de apariţii TV ale artistului de origine basarabeană. Mihail a fost invitat să cânte piesa „Who You Are” atât în finala emisiunii „The Voice”, cât şi în cadrul emisiunii „Che Tempo Che Fa” a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talkshow din Italia din punct de vedere al audienţelor, urmărit de 4 milioane de telespectatori în timpul interpretării live.

Tot în această ţară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts şi Italian Indie Charts, dar şi în topul iTunes Italy. Cu „Who You Are” Mihail a câştigat discul de aur în Italia şi trofeul „Top Of The Top” din cadrul festivalului Sopot din Polonia, scrie okmagazine.ro.

De origine rusă, Mihail Sandu a crescut în Republica Moldova şi, încă din copilărie, s-a îndreptat spre domeniul artistic. A studiat timp de şapte ani pianul, a învăţat să cânte şi la chitară, însă în liceu a ales pictura. La facultate, deşi i-ar fi plăcut să se reîntoarcă la muzică, a considerat că nu va avea perspective muzicale în Chişinău. Astfel, i s-a părut mai potrivit designul, pe care l-a văzut ca pe o provocare.

Mutarea în România, la Cluj, a venit tot datorită studiilor şi după doi ani în care a acumulat aici informaţii noi din acest domeniu, a plecat cu o bursă în Polonia, la Cracovia, unde şi-a continuat studiile în design grafic şi în fotografie. Aşa s-a născut proiectul „I had a dream” ce i-a avut ca protagonişti pe diverşi oameni ai străzii, fotografiile fiind expuse mai târziu într-o galerie din Cluj.

Mihail a devenit cunoscut cu „Mă ucide ea”, un mix de funk, blues şi pop, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată piesă din 2016, acumulând pâna în momentul de faţă aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Efectuează acest exercițiu zilnic, pentru a menține sănătatea coloanei vertebrale mulți ani înainte
Articolul anterior
Olga Petrova, cea mai sexy motociclistă din lume, a murit la 22 de ani în urma unui groaznic accident
Articolul următor
Alte articole interesante