Un moldovean în vârstă de 24 de ani a decedat în SUA. Rudele cer ajutor pentru repatrierea corpului neînsuflețit

Un tânăr moldovean, în vârstă de 24 de ani, a decedat în SUA, după ce a fost lovit în plin de o mașină. Rudele și prietenii nu pot să repatrieze corpul acestuia și cer ajutorul oamenilor.

separator
„Stimați compatrioți și oameni de bună credință! Din păcate, viața uneori e prea dură cu noi, dându-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta… Așa s-a întâmplat și în cazul familiei lui Mihai Portean, un tânăr ambițios din Republica Moldova, de doar 24 de ani, care s-a stins în urma unui accident rutier. Totul s-a întâmplat în noaptea de 3 spre 4 iulie curent, în orașul Rockport, Arkansas. Mihai, fiind șofer se afla în cursă, iar la un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, a fost nevoit să staționeze pe acostament(shoulder).

Câteva clipe mai târziu neglijența altui participant la trafic, i-a fost fatală! Mihai a fost lovit din plin de un alt mijloc de transport, șoferul căruia a părăsit locul accidentului. Momentan oamenii legii cercetează cazul, iar toate circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite. Mihai Portean se afla pe teritoriul Statelor Unite de aproape 4 ani, timp în care nu și-a putut îmbrățișa părinții…

Pe lângă durerea nemărginită, familia tânărului urmează să suporte cheltuielile pentru repatrierea trupului neînsuflețit, care sunt destul de considerabile.

În acest context, facem un apel către toți oamenii cu suflet mare care au posibilitate să contribuie financiar pentru ca părinții lui Mihai să-și poată conduce pe ultimul drum, unicul fecior. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, se arată în mesajul de pe site-ul de caritate.

Cei care vor să doneze pot să o facă aici.

Declarația oficială a Moldova Agroindbank, după jaful comis la o filială din Chișinău
Articolul anterior
Îngrozitor! Un tren cu pasageri, de pe ruta Ungheni-Bălți, a luat foc. Vehiculul s-a făcut scrum
Articolul următor
Alte articole interesante