Un nou-născut a smuls masca medicului imediat după ce a venit pe lume

Un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume – este imaginea postată de un ginecolog din Dubai, care a devenit rapid virală pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook.com/Dr. Samer Cheaib

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib e însoțită de mesajul: „Cu toții vrem un semnal că ne vom da jos în curând măștile”.

Unii au definit poza drept imaginea simbolică a anului 2020, transmite antena3.ro.

Medicul, care vorbește adesea despre munca sa pe profilurile de pe rețelele de socializare, oferind mesaje pozitive și de speranță în special în perioada pandemiei, a dorit să împărtășească imaginea care a fost comentată și distribuită rapid.

Mulți au spus că e fotografia anului, alții că o astfel de imagine încălzește inimile și transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

În replică, dr. Cheaib a explicat că „este un nou-născut cu viziune”.

Vorbind despre fotografie, el a declarat pentru GulfNews: „Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment.

Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei”.

Situație alarmantă în Chișinău: după suburbii pe primul loc este Durlești, al doilea – Trușeni
Articolul anterior
Vremea se va încălzi. Urmează temperaturi de până la +22 de grade
Articolul următor
Alte articole interesante