Un ofițer de poliție din Capitală a fost reținut în timp ce primea mită de 5.000 de euro

Un ofițer al Inspectoratului de Poliție Râșcani al Inspectoratului General de Poliție (IGP) al MAI a fost reținut de organele de drept în timp ce primea mită.

separator

Omul legii ar fi primit 5.000 de euro de la denunțător pentru a adopta o decizie în favoarea acestuia în cadrul unui proces penal inițiat pe faptul pretinselor acțiuni ilegale de jaf și conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică.

În repercusiune, ofițerii SPIA, sub egida procurorilor, în temeiul bănuielii rezonabile de săvârșire a infracțiunii, au reținut făptuitorul, în flagrant delict, în timpul pretinderii şi primirii mijloacelor financiare.

Consecvent, dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 ani cu amendă în mărime de la 300.000 la 400.000 lei şi cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii publice sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 7 la 10 ani.

În continuare, sunt efectuate acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii, în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor cu referire la caz.

Alimentul verii cu beneficii nebănuite. Scade riscul de accident vascular cerebral
Articolul anterior
Doliu în lumea modei autohtone. S-a stins din viață o talentată stilistă din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante