Un parlamentar nevoit să demisioneze, după ce a uitat că are camera pornită într-o ședință pe Zoom

Un parlamentar din Argentina și-a dat demisia după ce a uitat că are camera video activată pe Zoom și i-a sărutat bustul iubitei, chiar în timpul unei sedințe pe tema Covid-19.

separator

Fără a verifica dacă este activată camera video, Juan Emilio Ameri, în vârstă de 47 de ani, i-a dat jos bluza iubitei și a sărutat-o cu foc, spre uimirea colegilor parlamentari, scrie observatornews.md.

Președintele Camerei, Sergio Massa, s-a văzut nevoit să întrerupă sesiunea video pentru „ofense” și l-a suspendat pe parlamentar pentru 180 de zile. „Vom asculta explicațiile, dar nu vom permite așa ceva”, a spus oficialul.

Iar explicațiile au venit, în cele din urmă, însoțite de o demisie. Într-un interviu pentru Todo Noticias, care a și publicat înregistrarea pe Twitter, Juan Emilio Ameri a mărturisit că regretă gestul și își asumă întreaga responsabilitate.

„Sunt foarte rușinat. Partenera mea a venit din baie și am întrebat-o cum se simte cu implanturile și le-am sărutat, pentru că avuse o operație estetică acum 10 zile”, a spus parlamentarul. „A fost un moment de intimitate cu partenera mea care a devenit public. Îmi asum și mă simt rușinat. Sunt foarte afectat de ceea ce se întâmplă”, a adăugat Juan Emilio Ameri, fost senator din partea formațiunii Frente de Todos, aflată la putere în Argentina.

Femeia din imagini a fost identificată ca fiind Celeste Burgos, consilier politic al parlamentarului.

Politicianul are trei copii cu fosta soție, Alejanda Escudero, de care s-a despărțit.

Britanicii au golit din nou rafturile magazinelor. Cel mai mare lanț vinde cu rația
Articolul anterior
Nicoleta Negrescu și-a lansat cartea despre viața ei
Articolul următor
Alte articole interesante