Un pasager a pretins că are coronavirus, forțându-i pe piloți să întoarcă avionul în Toronto

Un bărbat aflat la bordul unui zbor care a decolat din Toronto și care urma să ajungă în Montego Bay, Jamaica a pretins că are coronavirus, forțând piloții să întoarcă avionul în Canada, scrie The Independent, conform hotnews.ro.

separator
Bărbatul în vârstă de 29 de ani s-a ridicat în picioare pe la jumătatea zborului, anunțând pasagerii și însoțitorii de bord că are virusul mortal.

„Un bărbat a perturbat zborul, afirmând că a fost în China și că a luat de acolo coronavirusul”, a declarat pentru Reuters un purtător de cuvânt al poliției.

Deși pilotul avea suspiciuni că totul este o farsă, acesta nu a avut de ales și a trebuit să întoarcă aeronava în Toronto. Echipajul din cabină i-a dat bărbatului mănuși și o mască pe care să o poarte și i-a indicat să stea în spatele avionului.

Bărbatul a fost arestat la aterizare și acuzat de înșelăciune. Cazul său va fi judecat pe 9 martie în Brampton. Compania aeriană WestJet și-a cerut scuze celor 243 de pasageri afectați de „această situație nefericită”. Reprezentanții companiei au mai adăugat faptul că echipajul a urmat protocolul în caz de urgențe cauzate de boli infecțioase la bordul aeronavei.

Moldova caută să aducă forță de muncă din afară. Se caută imigranți
Articolul anterior
O minoră de 17 ani a fost violată de doi indivizi, cu vârste de 37 și, respectiv, 38 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante