Un portmoneu plin cu bani a fost găsit lângă Piața Centrală

Un portmoneu plin cu bani a fost găsit de către polițiștii de frontieră pe o stradă din Chișinău și întors proprietarului.

Portmoneu plin cu bani, găsit lângă Piața Centrală de doi polițiști

Portofelul a fost găsit ieri de către vameși, în regiunea Pieței Centrale, în timpul patrulării.

În perimetrul locului depistării, polițiștii de frontieră au întrebat mai mulți oameni pentru a stabili proprietarul, însă fără succes.  

Operativ, echipajul a transmis portmoneul găsit către Inspectoratul de Poliție Centru, ultimii la scurt timp au identificat proprietarul și l-au invitat la sediu Inspectoratului pentru a i-l returna. 

Este vorba despre o cetățeancă a Republicii Moldova în vârstă de 41 de ani, iar pierderea a constituit 4.850 lei moldovenești și 308 euro.

Persoana a mulțumit angajaților Poliției de Frontieră și celor de la Inspectoratul de Poliție Centru pentru operativitate în depistarea lucrurilor pierdute și atitudinea civică față de problema ei.

De menționat, că această patrulă a Poliției de Frontieră, formată din doi angajați ai Direcției echipe mobile a IGPF, a reușit în timpul misiunii sale la Chișinău să identifice acum două zile și o persoană dată în căutare națională. Un tânăr moldovean care este consumator de droguri și anterior a fost judecat. 

Produsele naturiste care susțin igiena dentară, vindecarea gingiilor inflamate și prevenirea cariei
Articolul anterior
268 de școli din țară activează cu prezența fizică a tuturor elevilor
Articolul următor
Alte articole interesante