Un post de televiziune își suspendă activitatea: „Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua”

Un post de TV din țara noastră își suspendă activitatea după doi ani. Această decizie a fost luată din cauza lipsei resurselor financiare. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea ultimului buletin de știri.

separator

„După 2 ani de muncă continuă pentru cauza comună a unioniștilor, unicul post de televiziune unionist din țară care aducea în casele dumneavoastră informații de ultimă oră, subiecte tratate echidistant folosind un adevăr istoric nu mai poate funcționa și își închide în această zi de 23 mai ușile. Am luptat alături de oameni dedicați pentru a ține în viață acest proiect de care s-au îndrăgostit români din toate colțurile lumii. Am suportat presiuni și am muncit cât pentru 3 oameni, ceea ce li se părea imposibil unora. NOI AM REUȘIT, iar Unirea TV a devenit un post urmărit, spre surprinderea tuturor. Am dat tot ce am avut: suflet, energie, timp și dedicație completă. Resursele financiare s-au epuizat, iar în aceste condiții nu mai putem continua, din cauza lipsei acute de resurse financiare necesare existenței postului. Voi, români de pretutindeni, ați ținut în viață un proiect care a devenit al nostru. Un proiect, care probabil nu va mai exista niciodată în întreg spațiul românesc. Sunt mândră că am pus în fiecare zi câte o piatră la construcția acestui proiect, care a devenit parte din viața mea.”, a scris prezentatoarea TV Alina Panico, pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Trucuri simple care te vor ajuta să arăți minunat în această vară
Articolul anterior
Într-un microbuz plin cu bărbați, niciun pasager nu a cedat locul unei mame care își ținea copilul în brațe
Articolul următor
Alte articole interesante