Un preot a fost judecat la 57 de ani după ce a violat și ucis o tânără care venise să se spovedească

Caz cutremurător în Statele Unite! Un fost preot a fost găsit vinovat de uciderea unei regine a frumuseții de Texas, după ce aceasta a venit să se spovedească. Și mai tulburător este faptul că au trecut 57 de ani de la crima incredibilă și biserica l-a acoperit în tot acest timp pe monstrul în sutană scrie realitatea.net, cu referire la The Independent.

separator

Regina frumuseții din Texas, Irene Garza, o tânără de 25 de ani desemnată Miss All South Texas Sweetheart, a fost văzută în viață pentru ultima oară înainte de Paștele din anul 1960. A fost la biserică să se confeseze, iar după 5 zile corpul sau a fost găsit într-un canal. 

Frumoasa texană era extrem de credincioasă. Într-o scrisoare din 1960 ea scria că merge la biserică în fiecare zi și că nu îi vine să creadă câtă putere și curaj primește din slujbele religioase,

John Feit, preotul catolic la care a fost să se spovedească, avea pe atunci 27 de ani și, deși a fost suspectul principal, a negat orice acuzație și a fost lăsat în libertate, fiind protejat în diverse forme de biserică.

Cazul tinerei a șocat pe atunci un oraș întreg. Ea a fost violată în timp ce era în comă, apoi a murit sufocată, scrie CNN. Pe atunci, era inacceptabil că un preot să comită o asemenea faptă-imaginea bisericii era impecabilă, motiv pentru care preotul a fost lăsat liber.

Au trecut 57 de ani până să se facă dreptate. John Feit a fost condamnat abia acum pentru uciderea tinerei, după ce anchetatorii l-au arestat anul trecut și au reușit să îi demonstreze vinovăția.

Fetița din Ialoveni dată dispărută, a fost găsită!
Articolul anterior
Accidentul grav din Harghita cu implicarea unui microbuz de pe ruta Praga-Orhei. Doi moldoveni au murit
Articolul următor
Alte articole interesante