Un preot, surprins în timp ce sfințea un bolid de zeci de mii de euro. Părintele a dat cu mir pe motorul mașinii

Un preot a fost surprins în timp ce sfințea un bolid de lux în valoare de zeci de mii de euro! Părintele a luat o pensulă îmbibată în mir și a desenat mai multe cruci pe motorul mașinii. Videoclipul a ajuns deja viral pe TikTok, scrie spynews.ro.

Românii aleg să își sfințească multe obiecte pentru a sta departe de „duhurile rele”! Iată că un preot a sfințit o mașină de lux! Imaginile cu părintele care dădea cu mir pe motorul bolidului au făcut înconjurul țării.

Un preot a sfințit un bolid de zeci de mii de euro

Cel mai probabil, „norocosul” care și-a achiziționat bolidul de lux și-a dorit ca mașina lui să fie ferită de drumurile rele, așa că nu a stat pe gânduri și a cerut ajutorul unui preot. Părintele a sfințit și binecuvântat autoturismul de zeci de mii de euro. Cu atât mai mult, acesta a fost filmat pe parcursul ritualului.

Videoclipul a devenit viral pe TikTok și a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare. Mulți internauți s-au amuzat pe cinste în momentul în care au văzut imaginile publicate pe celebra aplicație.

Preotul a luat o pensulă cu mir și a desenat mai multe curci pe motorul bolidul de lux. În tot acest timp, proprietarul a filmat cum mașina lui era sfințită.

„Ți-a adăugat 400 de cai”, „Deja centura poți să nu o mai pui”, „Așa scande consumul cu 2 litri”, „Uită de benzină, toarnă deja agheasmă”, „Doar în România”, „Setări de siguranță”, au fost câteva din comentariile lăsate de români la videoclipul postat pe TikTok.

16 camioane cu lemne de foc din România au ajuns în R. Moldova

Un nou lot, format din 16 camioane cu lemn de foc din România a ajuns în țara noastră. Acesta este transportat de întreprinderile pentru silvicultură, subordonate Agenției ,,Moldsilva”, prin punctul vamal Albița-Leușeni și urmează să fie distribuit la mai multe primării din raionul Cantemir, Taraclia și Cahul, scrie nordnews.md.

În primul lot cu lemn de foc din România, ce a ajuns în Republica Moldova la data de 1 februarie au fost aduși 110 metri cubi. Lemnul de foc urmează a fi oferit gratuit veteranilor de război, pensionarilor de peste 70 ani, persoanelor cu dizabilități, precum și familiilor care au persoane refugiate la întreținere și centrelor de plasament.

Cei 2.100 metri cubi de lemn a fost achiziționați de Înaltul Comisariat ONU pentru Refugiați (UNHCR).

Schemă pusă la cale ”ca între neamuri”! Un fost director ar fi prejudiciat cu aproape 10 mil de lei compania la care lucra. Zeci de bunuri, puse sub sechestru

Un ex-director general al unei dintre cele mai mari companii specializate în producție de utilaj industrial din Republica Moldova și alți doi administratori de întreprinderi deferiți justiției pentru abuz în serviciu.

Procuratura Anticorupție anunță despre finisarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, cauza penală de învinuire a unui ex-director general al unei dintre cele mai mari companii specializate în producție de utilaj industrial din Republica Moldova și alți doi administratori de întreprinderi, de săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 din Codul penal (abuzul în serviciu).

Urmărirea penală în prezenta cauză penală a fost pornită la 13 aprilie 2021, în baza denunțului acționarilor companiei, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Ciocana al Direcției de Poliție mun. Chișinău, iar la 14 aprilie 2021 transmisă Procuraturii Anticorupție pentru efectuarea în continuare a urmăririi penale.

Potrivit materialelor cauzei penale, ex-directorul general al companiei, abuzând de situația sa de serviciu și atribuțiile funcționale, ce îi reveneau conform statutului acestei societăți, împreună cu alți doi administratori de întreprinderi, unul dintre care îi este rudă apropiată prin afinitate, în perioada 2019 – 2020, a încheiat în mod abuziv mai multe tranzacții, vizând bunurile companiei.

Astfel, de către ex-directorul general al companiei și persoanele care i-au sprijinit activitatea infracțională, a fost cauzat companiei daune materiale în sumă totală de 9 907 848,71 lei, ceea ce constituie daune în proporții deosebit de mari.
Urmărirea penală a durat de la 13 aprilie 2021 până la 04 ianuarie 2023.

Pentru asigurarea recuperării prejudiciului au fost puse sub sechestru 4 apartamente, 2 case individuale de locuit, 3 terenuri pentru construcții, 3 terenuri agricole, un garaj, o debara și 7 bunuri imobile viitoare.

Dacă vor fi găsiți culpabili de comiterea infracțiunii nominalizate, inculpații riscă o pedeapsă sub formă de închisoare de până la 3 ani sau amendă în mărime de la 32 500 la 57 500 lei, în ambele cazuri cu privarea e dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 2 la 5 ani, iar în eventualitatea examinării și admiterii acțiunii civile, inclusiv compensarea prejudiciului cauzat prin infracțiune.

Omor cu sânge rece la Ștefan Vodă! Un bărbat și-a ucis de moarte amicul de pahar

Aseară, în jurul orei 19:45, Poliția din Ștefan Vodă a fost sesizată despre comiterea unui omor în localitatea Talmaza.

Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă care a stabilit că, un bărbat de 62 de ani în urma unui conflict ar fi fost bătut de un amic de-al său de 65 de ani din aceeași localitate după ce împreună ar fi consumat băuturi alcoolice, iar urmare a leziunilor primite proprietarul casei a decedat.

Suspectul a fost depistat de polițiști în propriul lui domiciliu, fiind în stare de ebrietate. Acesta anterior a fost condamnat, ispășindu-și pedeapsa pentru o infracţiune similară.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru „Omor intenționat”, persoana bănuită fiind reținută pe un termen de 72 ore.

Pentru fapta comisă riscă închisoare de la 10 la 15 ani.

Miracol! Un bărbat aflat într-un scaun cu rotile ”s-a vindecat cât ai clipi”, într-o parcare
Articolul anterior
Șase persoane au fost reținute în urma perchezițiilor în dosare ce vizează acordarea ilegală a subvențiilor în agricultură
Articolul următor