Un primar din Botoșani a sfârșit în chinuri groaznice, după ce i-a explodat cazanul de ţuică în față

În urmă cu câteva zile, primarul comunei Corni, Dorel Dorneanu, în vârstă de 65 de ani, a ajuns în stare gravă la spital după ce a suferit arsuri pe piept, mâini și picioare.

separator
La o săptămână distanță, bărbatul acesta a încetat din viață. Acesta fusese internat la Secția de Arși a Spitalului Brașov, cu arsuri de gradele III și IV pe mai bine de 80% din suprafața corpului, scire stiribotosani.ro.

În urmă cu o săptămână, primarul comunei Corni se afla în curtea casei sale, în apropierea unui cazan pentru prepararea țuicii. La un moment dat conținutul cazanului s-a autoaprins, iar în momentul în care flacăra a ajuns la cazan, recipientul a explodat cu o flacără puternică. Suflul exploziei a proiectat cazanul, lovindu-l pe primar în umăr. Apoi și conținutul cazanului s-a aprins, flăcările cuprinzându-i mâinile, picioarele și pieptul.

Potrivit practicii medicale, în cazul arsurilor pot apărea diverse complicații, infecțiile fiind cele mai frecvente, urmate de pneumonie, celulită, infecții ale tractului urinar și insuficiență respiratorie. Printre factorii de risc pentru infecții se numără: arsurile de peste 30% din suprafața corporală, arsurile de gradul III, vârsta extremă (pacient foarte tânăr sau foarte bătrân), arsurile care afectează picioarele sau perineul.

sursa

Într-un oraș din nordul Norvegiei, soarele nu a mai apus de două luni
Articolul anterior
Familia Baitoi din Chișinău a câștigat marea finală a sezonului special ,,Chefi la cuțite”! Video
Articolul următor
Alte articole interesante